Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Hög snösäkerhet och pister för alla

Skidresor till Grandvalira

Skidområdet: Grandvalira

Tillbaka

Skidbackar

41km

53km

99km

9km

202km Totalt

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 4
Gondobana 1
Stollift 30
Släplift 25

Höjd

2640m
1710m

Glaciärer

Inga

Längdspår

35km

Funparks

3

Bokat i denna region

Ensamresande
0%
Yngre par
3,2%
Äldre par
64,5%
Familjer med yngre barn
6,5%
Familjer med äldre barn
12,9%
Grupp med vänner
0%
Övriga grupper
12,9%

Skidresor till Grandvalira

Åk på skidsemester i Grandvalira

Grandvalira är inget mindre än ett paradis för skidentusiaster. Det finns bergstoppar på upp till 2800 meters höjd och 210 km pister, och med sina 300 soldagar om året är detta en av de soligaste skidorterna i Europa. Förutom den höga höjden, så får området en bra draghjälp av de nästan 1100 snökanonerna som håller snön färsk och backarna vackra.

Grandvalira - backar för alla

Skidbackarna i Grandvalira har något för alla. Här finns vackra, breda pister med gott om plats att öva sig på för både barn och övriga nybörjare. Området bjuder också på äventyrliga skogsområden där snön är nästan orörd, och utsikten hisnande. Vare sig du föredrar det ena eller det andra, är urvalet stort och möjligheterna många.

Grandvalira erbjuder många aktiviteter utanför backarna

Grandvalira erbjuder många spännande aktiviteter utöver konventionell skidåkning. Du kan till exempel hyra en hundsläde, en tur på en snöskoter, gå på snöskor, prova en av de 4 snowparks eller prova helikopter-skidåkning. Om du letar efter den extra speciella upplevelsen, då rekommenderas det också att besöka den populära Igloo Bar Grandvalira-Pla de les Pedres i Grau Roig, som serverar drinkar i mycket spektakulära omgivningar. Det är också en bra idé att besöka Andorras huvudstad, Andorra la Vella, som erbjuder shopping utöver det vanliga och med taxfree-priser.

I Grandvalira finns det några bra afterski-ställen, och flera av dem ligger direkt i backarna. Njut till ex. av en kall öl och tapas på The Red Chill Out Bar & Tapas i El Tarter. Här kan du koppla av i en hängmatta på terrassen medan du njuter av rytmerna från barens DJ.

Se alla Sunwebs skidresor i Andorra.

Karta Grandvalira

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52224 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52224 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52224 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=1

29 boenden i Grandvalira

Visa alla skidresor i Grandvalira

4 skidorter i Grandvalira

Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)