Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Appartementen Calgary

Med ett idealiskt läge, mitt i centrum av Pas de la Casa hittar du Appartementen Calgary. Dessa rymliga lägenheter är bekvämt möblerade och inkluderar ett fullt utrustat kök och ett mysigt vardagsrum. Liften ligger bara 80 meter från Appartementen Calgary, så det tar inte lång tid innan du kan spänna fast dina skidor på morgonen.

Efter en hel dags skidåkning kan du njuta av någon av de mysiga barerna i centrum och sedan förbereda en trevlig måltid i din egen lägenhet, eller så kan du gå till en av de många trevliga restaurangerna som Pas de la Casa har att erbjuda.

Läs mer

  • Centralt läge
  • Rymliga lägenheter
  • Endast 80 meter till liften

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52224

Skidområdet: Grandvalira

Höjd

2640m
1710m

Skidbackar

41km

53km

99km

9km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 4
Gondobana 1
Stollift 30
Släplift 25

Glaciärer

Inga

Längdspår

35km

Funparks

3

Åk på skidsemester i Grandvalira

Grandvalira är inget mindre än ett paradis för skidentusiaster. Det finns bergstoppar på upp till 2800 meters höjd och 210 km pister, och med sina 300 soldagar om året är detta en av de soligaste skidorterna i Europa. Förutom den höga höjden, så får området en bra draghjälp av de nästan 1100 snökanonerna som håller snön färsk och backarna vackra.

Grandvalira - backar för alla

Skidbackarna i Grandvalira har något för alla. Här finns vackra, breda pister med gott om plats att öva sig på för både barn och övriga nybörjare. Området bjuder också på äventyrliga skogsområden där snön är nästan orörd, och utsikten hisnande. Vare sig du föredrar det ena eller det andra, är urvalet stort och möjligheterna många.

Grandvalira erbjuder många aktiviteter utanför backarna

Grandvalira erbjuder många spännande aktiviteter utöver konventionell skidåkning. Du kan till exempel hyra en hundsläde, en tur på en snöskoter, gå på snöskor, prova en av de 4 snowparks eller prova helikopter-skidåkning. Om du letar efter den extra speciella upplevelsen, då rekommenderas det också att besöka den populära Igloo Bar Grandvalira-Pla de les Pedres i Grau Roig, som serverar drinkar i mycket spektakulära omgivningar. Det är också en bra idé att besöka Andorras huvudstad, Andorra la Vella, som erbjuder shopping utöver det vanliga och med taxfree-priser.

I Grandvalira finns det några bra afterski-ställen, och flera av dem ligger direkt i backarna. Njut till ex. av en kall öl och tapas på The Red Chill Out Bar & Tapas i El Tarter. Här kan du koppla av i en hängmatta på terrassen medan du njuter av rytmerna från barens DJ.

Se alla Sunwebs skidresor i Andorra.

Läs mer om Grandvalira

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52224
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=152375 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)