Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 14 april, 7 dagar, 12 personer inkl. liftkort ,

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Gelinotte - Med catering

Chalet Gelinotte är en bra bas för den  älskar mat och avkoppling i Oz en Oisans. Denna traditionellt inspirerade stuga inkluderar cateringservice. Frukost, fika och en 3-rätters middag serveras dagligen, så här behöver du inte tänka på matinköp och disk, bara luta sig tillbaka och njut.

 

Stugan har sovplatser för 20 personer, så hela familjen eller en stor grupp av vänner kan åka med. Tillsammans kan ni njuta av den vackra naturen och läckra måltider. Chalet Gelinotte ligger i utkanten av centrum, bara 100 meter från pisterna. Efter en aktiv dag utomhus är det väldigt skönt att sätta sig i bastun eller jacuzzin.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I utkanten av centrum
 • Avstånd till flygplats Grenoble cirka 95 kilometer: Chambery cirka 120 kilometer, Geneve cirka 200 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 100 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 200 meter

Läs mer

 • Catering service
 • Perfekt för stor familj eller grupp vänner
 • Bastu och jacuzzi
 • Nära till centrum

Faciliteter

 • Totalt antal rum: antal: 1
 • Totalt antal byggnader: antal: 1
 • Ingen hiss
 • Inga värdeskåp tillgängliga

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Cateringservice

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52330

Skidområdet: Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

Höjd

3330m
1130m

Skidbackar

67km

80km

54km

49km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 6
Gondobana 9
Stollift 23
Släplift 45

Glaciärer

1

Längdspår

50km

Funparks

Inga

Skidorten Alpe d'Huez Ski Grand Domaine är också känd som ön i solen. Detta område är välsignat med ett genomsnitt på 300 soldagar per år och många av skidbackarna har ett söderläge. Mer än 325 snökanoner som ser till att det nästan alltid finns tillräckligt med snö. Utöver glaciären Des Rousses som är alltid för utmärkt för snö.

De mer än 250 kilometrarna av skidbackar och78 liftar erbjuder skidorten tillräckligt med utbud för även den mest krävande skid-och snowboardåkaren. Platserna Alpe d'Huez, Oz en Oisans, Vaujany, Auris en Oisans och Villard Reculas ingår i denna stora skidort.

För erfarna skidåkare finns det på Pic Blanc, på en höjd av över 3330 meter, La Piste de Sarenne. Den längsta skidbacken i Europa och är en sann upplevelse. Totalt 16 kilometer lång med en höjdskillnad på 1450 meter kommer säkerligen tilltala många.

Särskilt för snowboardåkare finns det en halfpipe i Alpe d'Huez. Den kan du hitta i skidbacken, Premier Tall. Dessutom finns det många offpist för dem som vill göra det. Genom att det är snögaranti i Alpe d'Huez är det också ett bra område för längskidåkare. De 50 km av skidspår består av 30 km och 20 km blå och röda skidspår.

Skidorten Alpe d'Huez Ski Grand Domaine är ansluten till skidstationen Oz. Härifrån går det två gondol-liftar som ansluter dig med de andra liftarna och skidbackarna i detta område.

Läs mer om Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52330
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=187860 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)