Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet La Tanière

För en vintersportsemester med familj eller vänner i Chamonix är Chalet La Tanière ett utmärkt val. Denna vackra lyxiga chalet har ett lugnt läge 3 km från centrum. Det finns en buss som tar dig till liftarna på morgonen på bara några minuter, bussen stannar 150 meter från chaleten.

Bostaden är en traditionell chalet som är smakfullt och lyxigt inredd. Det finns en vacker stor öppen spis i vardagsrummet och köket är utrustat med modern utrustning. Efter en dag i skidbacken är det trevligt att bli varm igen vid den öppna spisen. Eller koppla av i din privata jacuzzi eller bastu.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum cirka 3000 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 5000 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 5000 meter
 • Närmaste affärer cirka 3000 meter

Läs mer

 • Vacker, lyxig chalet
 • Lämplig för upp till 12 personer
 • Privat bastu och jacuzzi
 • Lugnt läge
 • Öppen spis

Faciliteter

 • Parkeringsgarage
 • Babypaket: inkluderat i resepriset (att nämnas vid bokning)
 • Turistskatt: för deltagarna med ålder upp från 13 år cirka 1,00 € (euro) per person per natt (betalas på plats, måste)
 • Hyra badhanddukspaket: cirka 6,00 € (euro) per set (att nämnas vid bokning, betalas på plats)

Fler faciliteter

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52320

Skidområdet: Chamonix Mont Blanc

Höjd

3275m
1035m

Antal skidbackar

8

27

18

14

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 13
Stollift 17
Släplift 17

Glaciärer

Inga

Längdspår

Inga

Funparks

1

Chamonix är en charmig landsort som ligger vid foten av Mont Blanc. Orten har en rik historia och massor av upplevelser, både på och utanför pisterna.  Chamonix är en relativt stor skidort som bl.a. är känd för att vara den skidort där de allra första vinter-OS hölls år 1924. Sedan dess har staden varit ett populärt resmål bland europeiska skidåkare.

När du är på skidresa i Chamonix kan du förvänta dig skidåkning i världsklass, skidorten har bland annat även en av världens längsta pister på hela 22 km. Utöver det pistade skidområdet med 180 km pist, har Chamonix ungefär ett tre gånger så stort offpist område. I Chamonix ligger även det världskända berget Aiguille du Midi som framförallt är känt för sitt offpist område och för offpistrepan Vallee Blanche som startar på toppen och slingrar sig hela 22 km ner till Chamonix.

Chamonix by är fylld av trevliga restauranger, barer, fik och butiker. För dem som är aktiva så finns det även mycket aktiviteter utanför pisterna som exempelvis bowling, tennis, squash, skridskoåkning, klättring och massa annat. Partylivet i byn börjar på afterskin när liftarna stänger och fortsätter sedan till tidig morgon på någon av byns nattklubbar.

Till Chamonix åker man vill få en kombination av en mysig by med många aktiviteter och ett skidområde som heter duga. För att få så mycket som möjligt ut av skidområdet, bör du ha åkt skidor tidigare och inte vara nybörjare, majoriteten av pisterna i området är för medelåkare och duktigare.

Läs mer om Chamonix Mont Blanc

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52320
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=104917 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)