Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 13 januari, 7 dagar, 6 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Le Panorama

Chalet Panorama är en vacker 6-persons chalet som ligger längst nere i skidbacken i Chamonix. Den är indelad i 3 våningar och erbjuder all den komfort du behöver under din semester. Bl.a. finns det ett mysigt vardagsrum med en fin öppen spis, ett stort öppet kök och en stor terrass där du kan njuta av solen efter skidåkningen. Härifrån har du också en magnifik utsikt över Chamonix och Mont Blanc vilket gör att chaleten lever upp till sitt namn.

Inredningen är modern med mycket trä, vilket skapar en mysig atmosfär. Bara 50 meter från stugan hittar du närmaste skidlift, så på morgonen när du går ut, tar några steg och din dag i snön kan börja. Det perfekta läget vid foten av skidbackarna gör att du kan åka på skidorna hela vägen till dörren när du känner dig färdig på eftermiddagen.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Boende skiljer sig vad det gäller inredning/ägare
 • Avstånd till centrum cirka 600 meter
 • Direkt vid skidbackarna
 • Avstånd till skidlift cirka 50 meter

Läs mer

 • Endast 50 m till liften
 • Fritstående chalet
 • Modern inredning
 • Stort öppet kök
 • I dag 25°C

Faciliteter

 • Parkeringsplats
 • Deposition (att betalas kontant eller med kreditkort)
 • Turistskatt (att betalas kontant eller med kreditkort)
 • Ta med sängkläder själv

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52320

Skidområdet: Chamonix Mont Blanc

Höjd

3275m
1035m

Antal skidbackar

8

27

18

14

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 13
Stollift 17
Släplift 17

Glaciärer

Inga

Längdspår

Inga

Funparks

1

Chamonix är en charmig landsort som ligger vid foten av Mont Blanc. Orten har en rik historia och massor av upplevelser, både på och utanför pisterna.  Chamonix är en relativt stor skidort som bl.a. är känd för att vara den skidort där de allra första vinter-OS hölls år 1924. Sedan dess har staden varit ett populärt resmål bland europeiska skidåkare.

När du är på skidresa i Chamonix kan du förvänta dig skidåkning i världsklass, skidorten har bland annat även en av världens längsta pister på hela 22 km. Utöver det pistade skidområdet med 180 km pist, har Chamonix ungefär ett tre gånger så stort offpist område. I Chamonix ligger även det världskända berget Aiguille du Midi som framförallt är känt för sitt offpist område och för offpistrepan Vallee Blanche som startar på toppen och slingrar sig hela 22 km ner till Chamonix.

Chamonix by är fylld av trevliga restauranger, barer, fik och butiker. För dem som är aktiva så finns det även mycket aktiviteter utanför pisterna som exempelvis bowling, tennis, squash, skridskoåkning, klättring och massa annat. Partylivet i byn börjar på afterskin när liftarna stänger och fortsätter sedan till tidig morgon på någon av byns nattklubbar.

Till Chamonix åker man vill få en kombination av en mysig by med många aktiviteter och ett skidområde som heter duga. För att få så mycket som möjligt ut av skidområdet, bör du ha åkt skidor tidigare och inte vara nybörjare, majoriteten av pisterna i området är för medelåkare och duktigare.

Läs mer om Chamonix Mont Blanc

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52320
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=126106 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)