Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Mercure

Letar du efter en livlig stad där du kan åka skidor i en vacker miljö? Om du väljer att bo på Mercure Chalet har du allt detta. Från din chalet har du en vacker utsikt över Mont-Blanc; det högsta berget i Västeuropa.

Den traditionella chalet består av trä väggar och trägolv, som skapar en varm atmosfär. Det bästa sättet att koppla av efter en lång dag i skidbackarna, är att koppla av i det mysiga vardagsrummet. På kvällen kan du laga din egen mat i det fullt utrustade köket.

Stadens centrum ligger cirka 500 meter bort. Här hittar du barer, butiker, restauranger och nattklubbar. Glöm du inte att prova en av barerna eller njuta av afterski.

Läs mer

Läge och omgivning

  • Avstånd till centrum cirka 488 meter
  • Avstånd till busshållplats cirka 900 meter
  • Avstånd till skidbacke cirka 4800 meter
  • Avstånd till skidlift cirka 4800 meter

Läs mer

  • Traditionell Chalet
  • Vacker utsikt
  • Livlig by

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52320

Skidområdet: Chamonix Mont Blanc

Höjd

3275m
1035m

Antal skidbackar

8

27

18

14

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 13
Stollift 17
Släplift 17

Glaciärer

Inga

Längdspår

Inga

Funparks

1

Chamonix är en charmig landsort som ligger vid foten av Mont Blanc. Orten har en rik historia och massor av upplevelser, både på och utanför pisterna.  Chamonix är en relativt stor skidort som bl.a. är känd för att vara den skidort där de allra första vinter-OS hölls år 1924. Sedan dess har staden varit ett populärt resmål bland europeiska skidåkare.

När du är på skidresa i Chamonix kan du förvänta dig skidåkning i världsklass, skidorten har bland annat även en av världens längsta pister på hela 22 km. Utöver det pistade skidområdet med 180 km pist, har Chamonix ungefär ett tre gånger så stort offpist område. I Chamonix ligger även det världskända berget Aiguille du Midi som framförallt är känt för sitt offpist område och för offpistrepan Vallee Blanche som startar på toppen och slingrar sig hela 22 km ner till Chamonix.

Chamonix by är fylld av trevliga restauranger, barer, fik och butiker. För dem som är aktiva så finns det även mycket aktiviteter utanför pisterna som exempelvis bowling, tennis, squash, skridskoåkning, klättring och massa annat. Partylivet i byn börjar på afterskin när liftarna stänger och fortsätter sedan till tidig morgon på någon av byns nattklubbar.

Till Chamonix åker man vill få en kombination av en mysig by med många aktiviteter och ett skidområde som heter duga. För att få så mycket som möjligt ut av skidområdet, bör du ha åkt skidor tidigare och inte vara nybörjare, majoriteten av pisterna i området är för medelåkare och duktigare.

Läs mer om Chamonix Mont Blanc

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52320
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=156944 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)