Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet NINA

Chalet NINA ligger vid foten av ett snötäckt berg med granar i Chamonix-Mont-Blanc, vilket ger en vacker inramning. Avståndet från din lägenhet till skidliftarna och skidbackarna är cirka 300 meter och avståndet till centrum är 600 meter. Centrumet i Chamonix är platsen att vara på när du vill njuta av kvällens after-ski. Där hittar du många trevliga barer, diskotek och nattklubbar.

Chalet NINA består av rymliga 4-rums lägenheter med en modern inredning. Möbler i trä och parkettgolv skapar en varm atmosfär där du kan koppla av efter en dag med vintersporter och after-ski. De ljusa lägenheterna erbjuder all den komfort du önskar, som t-ex- ett fullt utrustat kök och en stor terrass.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Boende skiljer sig vad det gäller inredning/ägare
 • Avstånd till centrum cirka 600 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 300 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 300 meter

Läs mer

 • Stor terrass
 • Vackra, moderna lägenheter
 • Lugnt läge
 • Fullt utrustat kök
 • I dag 25°C

Faciliteter

 • Turistskatt: (betalas på plats, måste)
 • Barnsäng: cirka 15,00 € (euro) per styck per vecka/veckor (att nämnas vid bokning, betalas på plats)
 • Barnstol: cirka 10,00 € (euro) per styck per vecka/veckor (att nämnas vid bokning, betalas på plats)
 • Hyra sänglinnenpaket (sänglinnen och handdukar): cirka 20,00 € (euro) per person per vecka/veckor (betalas på plats)

Fler faciliteter

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52320

Skidområdet: Chamonix Mont Blanc

Höjd

3275m
1035m

Antal skidbackar

8

27

18

14

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 13
Stollift 17
Släplift 17

Glaciärer

Inga

Längdspår

Inga

Funparks

1

Chamonix är en charmig landsort som ligger vid foten av Mont Blanc. Orten har en rik historia och massor av upplevelser, både på och utanför pisterna.  Chamonix är en relativt stor skidort som bl.a. är känd för att vara den skidort där de allra första vinter-OS hölls år 1924. Sedan dess har staden varit ett populärt resmål bland europeiska skidåkare.

När du är på skidresa i Chamonix kan du förvänta dig skidåkning i världsklass, skidorten har bland annat även en av världens längsta pister på hela 22 km. Utöver det pistade skidområdet med 180 km pist, har Chamonix ungefär ett tre gånger så stort offpist område. I Chamonix ligger även det världskända berget Aiguille du Midi som framförallt är känt för sitt offpist område och för offpistrepan Vallee Blanche som startar på toppen och slingrar sig hela 22 km ner till Chamonix.

Chamonix by är fylld av trevliga restauranger, barer, fik och butiker. För dem som är aktiva så finns det även mycket aktiviteter utanför pisterna som exempelvis bowling, tennis, squash, skridskoåkning, klättring och massa annat. Partylivet i byn börjar på afterskin när liftarna stänger och fortsätter sedan till tidig morgon på någon av byns nattklubbar.

Till Chamonix åker man vill få en kombination av en mysig by med många aktiviteter och ett skidområde som heter duga. För att få så mycket som möjligt ut av skidområdet, bör du ha åkt skidor tidigare och inte vara nybörjare, majoriteten av pisterna i området är för medelåkare och duktigare.

Läs mer om Chamonix Mont Blanc

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52320
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=158801 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)