Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Pokhara

Chalet Pokhara är en vacker traditionell chalet för 10-12 personer. Chaleten ligger i Bois, cirka 4 km från centrum av Chamonix och 1,5 km från skidbackarna i Flégère. Du kommer att kunna njuta av den fridfulla och vackra utsikten över Mont Blanc. Efter en aktiv dag i skidbacken kan du njuta av att koppla av i bastun eller se en bra film på hemmabion. Du har även tillgång till trådlöst internet, ett skidförråd, tvättstuga och det finns en parkeringsplats. Njut av din skidåkning i Chamonix!

Läs mer

Läge och omgivning

 • Boende skiljer sig vad det gäller inredning/ägare
 • Avstånd till centrum cirka 4300 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 1100 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 1100 meter

Läs mer

 • Utsikt över Mont Blanc
 • Fantastiskt läge
 • Hemmabio
 • Bastu

Faciliteter

 • Parkeringsplats
 • Deposition (att betalas kontant eller med kreditkort)
 • Turistskatt (att betalas kontant eller med kreditkort)
 • Plats på parkeringsplats: gratis

Fler faciliteter

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52320

Skidområdet: Chamonix Mont Blanc

Höjd

3275m
1035m

Antal skidbackar

8

27

18

14

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 13
Stollift 17
Släplift 17

Glaciärer

Inga

Längdspår

Inga

Funparks

1

Chamonix är en charmig landsort som ligger vid foten av Mont Blanc. Orten har en rik historia och massor av upplevelser, både på och utanför pisterna.  Chamonix är en relativt stor skidort som bl.a. är känd för att vara den skidort där de allra första vinter-OS hölls år 1924. Sedan dess har staden varit ett populärt resmål bland europeiska skidåkare.

När du är på skidresa i Chamonix kan du förvänta dig skidåkning i världsklass, skidorten har bland annat även en av världens längsta pister på hela 22 km. Utöver det pistade skidområdet med 180 km pist, har Chamonix ungefär ett tre gånger så stort offpist område. I Chamonix ligger även det världskända berget Aiguille du Midi som framförallt är känt för sitt offpist område och för offpistrepan Vallee Blanche som startar på toppen och slingrar sig hela 22 km ner till Chamonix.

Chamonix by är fylld av trevliga restauranger, barer, fik och butiker. För dem som är aktiva så finns det även mycket aktiviteter utanför pisterna som exempelvis bowling, tennis, squash, skridskoåkning, klättring och massa annat. Partylivet i byn börjar på afterskin när liftarna stänger och fortsätter sedan till tidig morgon på någon av byns nattklubbar.

Till Chamonix åker man vill få en kombination av en mysig by med många aktiviteter och ett skidområde som heter duga. För att få så mycket som möjligt ut av skidområdet, bör du ha åkt skidor tidigare och inte vara nybörjare, majoriteten av pisterna i området är för medelåkare och duktigare.

Läs mer om Chamonix Mont Blanc

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52320
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=126139 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)