Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

söndag 8 april, 7 dagar, 6 personer inkl. liftkort , Endast rum med frukost

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

1861 Châtel Hostel

1861 Châtel Hostel är ett modernt och elegant vandrarhem som ligger i Châtels vackra natur. Här kan du till fullo njuta och koppla av i

den skönhet som de snötäckta landskapet har att erbjuda. Huset byggdes 1861 och har en rik historia, som märks på olika platser i byggnaden. Skidbussen stannar nära vandrarhemmet och tar dig på några minuter till Châtel centrum och skidliftarna.

 

Rummen erbjuder både komfort och utrymme, och personalen arbetar hårt för att du inte ska sakna något. I det stora köket hittar du allt du behöver för att sätta en läcker måltid på bordet, eller så kan du upptäcka en av restaurangerna i byn. Om du vill ha mycket skidsemester för pengarna kan vi värmt rekommendera 1861 Châtel Hostel.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 2,5 kilometer
 • Avstånd till flygplats Geneve cirka 80 kilometer
 • Avstånd till uttagsautomat cirka 2 kilometer
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 30 meter

Läs mer

 • Mysig atmosfär
 • Prisvärt
 • Mysig bar
 • 30 m till skidbusshållplats
 • Med kör själv eller flyg
 • I dag 22°C

Faciliteter

 • Totalt antal byggnader: antal: 1
 • Klass: enkel
 • Reception
 • Ingen hiss

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Frukost

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

2200m
1200m

Skidbackar

8km

32km

30km

13km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 0
Stollift 13
Släplift 26

Glaciärer

Inga

Längdspår

10km

Funparks

Inga

Skidorten Châtel har över 80 km skidspår, och är en del av det enorma skidområdet Portes du Soleil med  totalt 650 kilometer pister. Med ditt liftkort till Châtel har du även tillgång till Massif du Linga/Pré-la-Joux, Massif du Super-Châtel och de schweiziska byarna Torgon och Morgins, och är ett bra ställe för både nybörjare och vana åkare. För avancerade åkare rekommenderas att ta sig till Portes du Soleil. Oavsett hur erfaren skidåkare du är, kan du köpa liftkort och uppleva området på ett helt nytt sätt, inklusive den berömda Avoriaz. Med liftkortet kan du smidigt ta dig runt eftersom Châtel området har infört liftkort som läses av automatiskt vid liften.

Läs mer om Chatel

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52162

Skidområdet: Les Portes du Soleil

Höjd

2400m
950m

Skidbackar

65km

247km

298km

40km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 3
Gondobana 10
Stollift 81
Släplift 102

Glaciärer

Inga

Längdspår

190km

Funparks

Inga

Skidområdet Les Portes du Soleil består av cirka 650 kilometer skidbackar, utspritt över Frankrike och Schweiz. På grund av detta är det också ett av de största skidområdena i världen. Totalt sett finns det mer än 200 släp- och stolliftar. Varje år blir skidområdet större och mer modernt, med snabba stolliftar och kabiner. Under högsäsongen behöver du stå i kö lite längre tid i Les Portes du Soleil. Skidområdet är mycket utbrett och ofta använder man sig av två liftar som går bredvid varandra.

Skidområdet erbjuder stora möjligheter för såväl nybörjare som avancerade åkare. För nybörjare finns det många blå skidbackar, riktigt avancerade skid- och snowboardåkare kan bland annat pröva lyckan i den legendariska branta skidbacken Mur Suisse (den schweiziska muren). Mur Suisse är en superbrant svart skidbacke. Den lägsta skidbacken är en röd skidbacke som är 7 kilometer lång och ligger i den Schweiziska delen av Les Portes du Soleil. I Les Portes du Soleil har man markerat diverse olika rutter för skidåkare på olika nivåer. Genom dessa olika rutter kan du på ett enkelt sätt lära känna en stor del av skidområdet.

För snowboardåkare finns det flera halfpipes och snöparker i området. I Les Portes du Soleil kan du gränslöst turnera runt och du kommer verkligen ha kul! Les Portes du Soleil är med sitt höga läge väldigt snösäkert. Dessutom använder man sig av snökanoner i området så att du under hela säsongen kan njuta av de vita skidbackarna.

Läs mer om Les Portes du Soleil

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52162
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6124090 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)