Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 7 april, 7 dagar, 5 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Martagon

8

Mitt i Châtel hittar du denna mysiga stuga. Butiker, pubar och restauranger ligger precis runt hörnet. Det innebär att du inte kommer att sakna något. Från din enkla men väl inredda lägenhet kan du på några minuter gå till Châtel kabinliften. Skidbussen avgår nära och tar dig på några minuter till Lingas kabinlift. Det är en perfekt plats för att utforska Portes du Soleil skidområdet med sina vackra och soliga skidbackar. Kort sagt, en trevlig stuga med ett mycket bra läge!

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till flygplats Geneve cirka 76 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 300 meter
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 50 meter

Läs mer

 • Centralt område
 • Nära till skidbusshållplatsen
 • Möjlighet till halv pension
 • Med kör själv eller flyg
 • Nära till centrum
 • Stor boka tidigt rabatt!
 • I dag 22°C

Faciliteter

 • Totalt antal våningar: antal: 2
 • Totalt antal byggnader: antal: 1
 • Klass: enkel
 • Reception (central reception)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

Till en kostnad av 129 € per person per 7 dagar eller 109 € per person per 5 dagar kan du boka halvpension. Halvpension serveras på Restaurant Vie på Hotel Le Lion d'Or, som ligger ca 250 meter från stugan. För barn från 2 - 11 år gäller barnrabatten som är på 4 € per barn per dag.

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

2200m
1200m

Skidbackar

8km

32km

30km

13km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 0
Stollift 13
Släplift 26

Glaciärer

Inga

Längdspår

10km

Funparks

Inga

Skidorten Châtel har över 80 km skidspår, och är en del av det enorma skidområdet Portes du Soleil med  totalt 650 kilometer pister. Med ditt liftkort till Châtel har du även tillgång till Massif du Linga/Pré-la-Joux, Massif du Super-Châtel och de schweiziska byarna Torgon och Morgins, och är ett bra ställe för både nybörjare och vana åkare. För avancerade åkare rekommenderas att ta sig till Portes du Soleil. Oavsett hur erfaren skidåkare du är, kan du köpa liftkort och uppleva området på ett helt nytt sätt, inklusive den berömda Avoriaz. Med liftkortet kan du smidigt ta dig runt eftersom Châtel området har infört liftkort som läses av automatiskt vid liften.

Läs mer om Chatel

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52162

Skidområdet: Les Portes du Soleil

Höjd

2400m
950m

Skidbackar

65km

247km

298km

40km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 3
Gondobana 10
Stollift 81
Släplift 102

Glaciärer

Inga

Längdspår

190km

Funparks

Inga

Skidområdet Les Portes du Soleil består av cirka 650 kilometer skidbackar, utspritt över Frankrike och Schweiz. På grund av detta är det också ett av de största skidområdena i världen. Totalt sett finns det mer än 200 släp- och stolliftar. Varje år blir skidområdet större och mer modernt, med snabba stolliftar och kabiner. Under högsäsongen behöver du stå i kö lite längre tid i Les Portes du Soleil. Skidområdet är mycket utbrett och ofta använder man sig av två liftar som går bredvid varandra.

Skidområdet erbjuder stora möjligheter för såväl nybörjare som avancerade åkare. För nybörjare finns det många blå skidbackar, riktigt avancerade skid- och snowboardåkare kan bland annat pröva lyckan i den legendariska branta skidbacken Mur Suisse (den schweiziska muren). Mur Suisse är en superbrant svart skidbacke. Den lägsta skidbacken är en röd skidbacke som är 7 kilometer lång och ligger i den Schweiziska delen av Les Portes du Soleil. I Les Portes du Soleil har man markerat diverse olika rutter för skidåkare på olika nivåer. Genom dessa olika rutter kan du på ett enkelt sätt lära känna en stor del av skidområdet.

För snowboardåkare finns det flera halfpipes och snöparker i området. I Les Portes du Soleil kan du gränslöst turnera runt och du kommer verkligen ha kul! Les Portes du Soleil är med sitt höga läge väldigt snösäkert. Dessutom använder man sig av snökanoner i området så att du under hela säsongen kan njuta av de vita skidbackarna.

Läs mer om Les Portes du Soleil

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52162
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144937 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)