Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Gaiduch

På Chalet Gaiduch kan du njuta av lugn och ro med din familj eller vänner. Stugan har ett fantastiskt, lugnt läge, strax utanför byn La Rosiere, med utsikt över dalen och sluttningarna. Det rymliga vardagsrummet har en öppen spis där gästerna kan värma upp i efter en dag i pisterna och njuta av en drink eller snacks. Stugan är mycket bekvämt inredd och alla rum har eget badrum. På Chalet Gaiduch kan du njuta av en välförtjänt semester.

Läs mer

Läge och omgivning

  • Avstånd till centrum cirka 4000 meter
  • Avstånd till skidbacke cirka 4000 meter
  • Närmaste affärer cirka 4000 meter

Läs mer

  • Mycket rymlig och bekväm stuga
  • Öppen spis
  • Lugnt

Faciliteter

  • Parkeringsgarage
  • Babypaket: inkluderat i resepriset (att nämnas vid bokning)
  • Turistskatt: för deltagarna med ålder upp från 13 år cirka 1,00 € (euro) per person per natt (betalas på plats, måste)
  • Hyra badhanddukspaket: cirka 6,00 € (euro) per set (att nämnas vid bokning, betalas på plats)

Fler faciliteter

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52324

Skidområdet: Espace San Bernardo

Höjd

2650m
1200m

Skidbackar

27km

81km

45km

7km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 1
Stollift 18
Släplift 19

Glaciärer

Inga

Längdspår

10km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Espace San Bernanrdo

Espace San Bernardo ligger på gränsen mellan Italien och Frankrike, på en höjd av 1200 meter på motsatt sida av Les Arcs på andra sidan dalen. Området består av franska La Rosière och italienska La Thuile. Tillsammans erbjuder skidresor till Espace San Bernardo nästan 150 kilometer pist och oerhört vacker panorama utsikt. Stolliftar tar dig till skidområdet ovanför byn La Rosière. Här ifrån kan du även utforska området La Thuile.

För dig som gillar om lugn, gott om utrymme och vacker natur kommer Espace San Bernardo bli en trevlig överraskning. De flesta pisterna ligger i söderläge och tack vare det höga läget är det inte bara soligt på denna skidort utan även snösäkert. Det breda urvalet av pister gör att det finns utmanande, långa pister och en utbredd snowboardpark gör att det finns utmanande skidåkning för alla typer av åkare. För längdåkare finns det 10 kilometer spår med vacker utsikt över dalen.

Utmärkande för detta område är de breda pisterna, något som många nybörjare och familjer med barn brukar uppskatta. Om du söker mer spänning rekommenderar vi La Rosière, eftersom det är en av de få franska resmålen där du kan prova helikopterskidåkning.

La Rosière – autentisk charm

På skidresor till Espace San Bernanrdo bor du i Savoyard byn La Rosière, en fantastiskt trevlig by på 1850 meters höjd som ligger vid den italienska gränsen. Den pittoreska byn har ett fantastiskt söderläge vilket gör att du kan åka skidor i solen hela dagen. Staden har fått utmärkelsen ”Famille Plus Montagne” för sin familjeanpassning och i närheten hittar du både barnskid- och kälkbackar.

Skidresor till Espace San Bernanrdo – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Espace San Bernanrdo. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Espace San Bernardo

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52324
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=104923 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)