Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Gaiduch

På Chalet Gaiduch kan du njuta av lugn och ro med din familj eller vänner. Stugan har ett fantastiskt, lugnt läge, strax utanför byn La Rosiere, med utsikt över dalen och sluttningarna. Det rymliga vardagsrummet har en öppen spis där gästerna kan värma upp i efter en dag i pisterna och njuta av en drink eller snacks. Stugan är mycket bekvämt inredd och alla rum har eget badrum. På Chalet Gaiduch kan du njuta av en välförtjänt semester.

Läs mer

Läge och omgivning

  • Avstånd till centrum cirka 4000 meter
  • Avstånd till skidbacke cirka 4000 meter
  • Närmaste affärer cirka 4000 meter

Läs mer

  • Mycket rymlig och bekväm stuga
  • Öppen spis
  • Lugnt

Faciliteter

  • Parkeringsgarage
  • Babypaket: inkluderat i resepriset (att nämnas vid bokning)
  • Turistskatt: för deltagarna med ålder upp från 13 år cirka 1,00 € (euro) per person per natt (betalas på plats, måste)
  • Hyra badhanddukspaket: cirka 6,00 € (euro) per set (att nämnas vid bokning, betalas på plats)

Fler faciliteter

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52324

Skidområdet: Espace San Bernardo

Höjd

2650m
1200m

Skidbackar

27km

81km

45km

7km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 1
Stollift 18
Släplift 19

Glaciärer

Inga

Längdspår

10km

Funparks

Inga

Espace San Bernardo ligger på gränsen mellan Italien och Frankrike, på en höjd av 1200 meter mitt över Les Arcs som ligger på andra sidan dalen. Området består av franska La Rosière och italienska La Thuile. Tillsammans disponerar dess platser över nästan 150 kilometer pister och vacker panorama utsikt. Stolliftar tar dig till skidområdet ovanför byn La Rosière. Här ifrån kan du även utforska området La Thuile.

 

För alla som tycker om lugn, utrymme och natur, är Espace San Bernardo en angenäm överrasking. De flesta backarna ligger i söderläge och tack vare det höga läget är det inte bara soligt på denna skidort utan även snösäkert. Det finns ett brett urval av backar, utmanande, långa backar och en utbredd snowboardpark. För längdåkare finns det 10 kilometer spår med en vacker utsikt över dalen. Utmärkande för detta område är de breda backarna, som garanterat tilltalar nybörjare och familjer med barn. Om du söker mer spänning rekomenderar vi La Rosière, eftersom det är en av de få franska resmålen där du kan göra helikopterskidåkning.

 

I korthet, Espace San Bernardo har allt för en underbar skidsemester med en kombination av franska och italienska backar!

Läs mer om Espace San Bernardo

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52324
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=104923 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)