Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 21 april, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Helpension inkl. vatten och vin

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Club MMV Les Sittelles

Hotel Club MMV Les Sittelles är ett mysigt familjehotell i centrum av Plagne Montalbert. Det ligger direkt vid skidbacken och liften. Så det är bara kliva in i dina pjäxor och vara i skidbacken på nolltid. Les Sittelles är idealisk för familjer med barn. Det är underhållning för båda unga och gamla och det organiseras många aktiviteter, även för de minsta barnen.

Rummen är bekväma och trevligt inredda. För dem som vill bo med hela familjen, finns det också familjerum för 4 personer. Man behöver inte bara har barn i åtanke när man bokar. I boendet ingår det helpension, så du kan luta dig tillbaka och njuta av det lokala köket. För avkoppling finns det också en bastu, hamam och jacuzzi, där du som gäst kan användagratis. Det finns något för alla, så att du kan få en  bra vintersportsemester!

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Direkt vid skidbackarna
 • Avstånd till skidlift cirka 200 meter

Läs mer

 • Familjehotell
 • Animering för unga och gamla
 • Dirket vid skidbacken
 • Bastu, hamam och jacuzzi
 • Nära till centrum
 • Stor boka tidigt rabatt!

Faciliteter

 • Reception
 • Hiss (antal 2)
 • Wi-Fi på rummet (mot betalning cirka 15,00 € (euro) per vecka)
 • Turistskatt

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Helpension (inkl. Vatten och vin)

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

3250m
1250m

Skidbackar

40km

91km

80km

14km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 2
Gondobana 8
Stollift 35
Släplift 37

Glaciärer

Inga

Längdspår

Inga

Funparks

Inga

La Plagne är ett modernt skidområde med ett stort utbud av olika typer av liftar, så att du har många valmöjligheter. Sammanlagt har området 225 kilometer pist för alla typer av åkare. Den längsta pisten är 15 kilometer lång. Även om La Plagne har pister för avancerade åkare bör man även besöka Paradiski som erbjuder oändliga möjligheter.

Läs mer om La Plagne

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52335

Skidområdet: Paradiski

Höjd

3250m
1200m

Skidbackar

89km

166km

162km

8km

Liftar

Tåg 1
Kabinbana 4
Gondobana 12
Stollift 66
Släplift 58

Glaciärer

2

Längdspår

153km

Funparks

Inga

Det varierande skidområdet Paradiski har totalt 425 kilometer av skidbackar. Det består av 2 mindre områden Les Arcs, Peisey-Vallandry och La Plagne. Dessa områden är anslutna till varandra genom Vanoise Express. Denna kabelbana har en längd på två kilometer och tar med max 200 personer från den ena sidan till den andra på fyra minuter.

Genom utstäckningen och den stora höjdskillnaden (1250-3417 m) i området, är Paradiski väldigt attraktivt för nybörjare och avancerade åkare, både för skidor och snowboard. För snowboardåkare finns det även 2 funparks och 2 crossbanor. Längdåkare behöver inte heller bli uttråkade; det finns ungefär 130 kilometer spår, utspritt över hela skidområdet.

Det måste vara tydligt att möjligheterna har är så gott som oändliga. Det gäller för skidbackarna (från enkla till väldigt utmanande), men också för områdena. Från de “unga” sprudlande områdena som Les Arcs och La Plagne, till de mer lugna, familjära byarna Montalbert och Peisey-Vallandry. Med två toppar över 3000 meter är snösäkerheten inte något problem.

Läs mer om Paradiski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52335
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=150030 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)