Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 9 december, 7 dagar, 6 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalets du Hameau de Flaine

Chalets du Hameau de Flaine är en liten stugaby som ligger i skidorten , Flaine. Stugorna ligger i lugn och vacker miljö. De rymliga stugorna är inredda med massor av trä, som ger en varm och mysig känsla.

I stugorna som rymmer mellan 6 och 12 personer hittar du all den komfort som du vill ha på din semester. Här finns fullt utrustade kök, parkering och en härlig terrass, varifrån du kan njuta av utsikten över de vackra omgivningarna . Skidliften och Flaine centrum kan lätt nås med en gratis skidbuss.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 3 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 3 kilometer
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 150 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 3 kilometer

Läs mer

 • Bra faciliteter
 • Rymlig stuga
 • Privat bastu
 • Med kör själv eller flyg

Faciliteter

 • Klass: lyx
 • Autentiskt boende
 • Barnvänligt komplex
 • Boendet är ej lämpligt för handikappade personer

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329

Skidområdet: Le Grand Massif

Höjd

2500m
720m

Skidbackar

41km

107km

118km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 5
Gondobana 5
Stollift 27
Släplift 37

Glaciärer

Inga

Längdspår

50km

Funparks

Inga

Skidområdet Le Grand Massif får med sina ca 266 kilometer skidbackar räknas som ett av Frankrikes vackraste skidområden. Området sträcker ut sig på en höjd mellan 720 och 2500 meter. Varje år får vi många entusiastiska kommentarer från folk som valt Le Grand Massif till sitt semestermål.

Byarna Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt och Flaine tar del av det snösäkra Le Grand Massif, det femte största franska skidområdet. Detta vackra skidområde erbjuder oerhörda möjligheter för skidåkare på alla nivåer. Nybörjare och medelgoda skidåkare kan ta sig an de många breda skidbackarna, som även är bra anpassade för snowboardåkare.

Freestylers kan söka utmaningar i Le Grand Massif’s tre stora snöparker som är de största i Europa. I Flaine hittar du hardcore Jampark Pro (med bl.a. en half-pipe), i Samoëns trickparadiset Jampark Cool och i Morillon Jampark Kids för barn (men även för deras modiga föräldrar). I alla tre parkerna finns det bl. a. diverse hoppmöjligheter och boardercross. Väldigt erfarna skidåkare kan testa sig själva i backen Gers som är för brant för att preparera. Det finns även gott om möjligheter för offpist-åkning där du kan göra långa åk. En rekommendation är Cascade, en vacker backe som är 14 kilometer lång.

I Flaine finns det knappt några väntetider.

Vid byarna Les Carroz och Samoëns hittar du ett utbrett nätverk av spår. För längdåkare finns det totalt 50 kilometer spår i omgivningen av Le Grand Massif. Samoëns har som enda skidort statusen "Monument Historique'..

Läs mer om Le Grand Massif

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=190972 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)