Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalets La Crête du Berger

5,9

I det enorma Dévoluy i södra Alperna ligger La Joue du Loup och är en semesterstad som är känd för sin varma och traditionella miljö. Här har du bara några minuter till centrum och pisterna i ett lugnt område och har smidig tillgång till allt som La Joue du Loup har att erbjuda.

Komplexet har sin egen parkering. Från detta chalet kan du njuta av en vacker utsikt över det omgivande landskapet och de lugna omgivningarna.

Du bor i en av 30 stugor att hyra utrustade med alla bekvämligheter så som diskmaskin, mikrovågsugn, kylskåp, spis och kaffebryggare. Behöver du koppla av efter en aktiv dag, har du möjlighet att njuta av den uppvärmda inomhuspoolen. Du kan också se på TV mot en extra avgift. Trådlöst internet är endast tillgängligt i receptionen. Du kommer definitivt att ha en trevlig vintersemester på Chalets La Crête du Berger.

Läs mer

Läge och omgivning

  • Avstånd till centrum; cirka 900 meter
  • Avstånd till skidbacke cirka 500 meter
  • Avstånd till skidlift cirka 500 meter

Läs mer

  • Chalet med utsikt över dalen
  • Perfekt för familjer eller vänner

Faciliteter

  • Reception (central reception)
  • Ingen hiss
  • Parkeringsplats
  • Wi-Fi i receptionen (gratis)

Fler faciliteter

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

Mot en extra kostnad på 135 € per person per vecka kan du boka halvpension. Måltiderna serveras i restaurangen Stop som ligger på Chalet Eden 500 meter bort.

I halvpension ingår det en frukostbuffé på morgonen med färskt pålägg, nybakat bröd och crossaint och/eller chokladbröd. På kvällen serveras det en 3-rätters middag.

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52332

Skidområdet: Le Massif du Dévoluy

Höjd

2500m
1450m

Skidbackar

16km

43km

41km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 1
Stollift 4
Släplift 27

Glaciärer

Inga

Längdspår

35km

Funparks

Inga

Skidområdet för Superdévoluy och La Joue du Loup; Le Massif du Dévoluy, är ett utmärkt område som är avsett för skidåkare och snowboardåkare på alla nivåer. Det är ett av de största områdena i södra Alperna. Här möts snön från norr med solen från söder, kort sagt en perfekt kombination.

De låga skidbackarna är lite flackare och därmed perfekta för nybörjare på skidor eller snowboard. De högre belägna skidbackarna erbjuder ofattbara möjligheter för avancerade åkare. För de riktigt våghalsiga finns det goda möjligheter för offpist och utmanande svarta pister, såsom den svarta skidbacken La Mure. För freestylers (skidåkare, snowboardåkare, snowpladers) finns det i Superdévoluy snöparken 'Mushroom Park' med half-pipe, quarter-pipe, flera hopp och boardercross. Även de skidåkare som ännu inte är så erfarna, kan lära känna freestylen här.

En stor del av skidbackarna i Superdévoluy ligger i norrläge, vilket ger en stor snösäkerhet. Dessutom utökas tillverkningen av konstsnö regelbundet så att även de lägre delarna och dalarna kan hållas på en bra nivå.

Längdskidåkare kan utnyttja de 35 kilometer spår som finns; skaffa ett speciellt liftkort för längdåkning i Superdévoluy eller La Joue du Loup på plats.

Läs mer om Le Massif du Dévoluy

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52332
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=176444 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)