Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalets de SuperD

6,8

Chalets de superD är en grupp lägenhetsanläggningar som ligger en kort promenad från centrala Superdévoluy. Anläggningar är indelade i flera bekväma lägenheter. Både skidliften och backen ligger bara 200 meter från Chalets de superD, så när du går upp på morgonen, är du snabbt på skidorna.

Efter en aktiv dag i pisten är det skönt att hitta på något mysigt, det kan t.ex. vara att gå till centrum och äta på en av de fina restaurangerna.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Boende skiljer sig vad det gäller inredning/ägare
 • Avstånd till centrum; cirka 100 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 200 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 200 meter

Läs mer

 • 200 meter från pisterna och liften
 • Bekväma lägenheter
 • På gångavstånd från centrum

Faciliteter

 • Reception
 • Hiss
 • Lobby
 • Wi-Fi i receptionen (gratis)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52332

Skidområdet: Le Massif du Dévoluy

Höjd

2500m
1450m

Skidbackar

16km

43km

41km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 1
Stollift 4
Släplift 27

Glaciärer

Inga

Längdspår

35km

Funparks

Inga

Skidområdet för Superdévoluy och La Joue du Loup; Le Massif du Dévoluy, är ett utmärkt område som är avsett för skidåkare och snowboardåkare på alla nivåer. Det är ett av de största områdena i södra Alperna. Här möts snön från norr med solen från söder, kort sagt en perfekt kombination.

De låga skidbackarna är lite flackare och därmed perfekta för nybörjare på skidor eller snowboard. De högre belägna skidbackarna erbjuder ofattbara möjligheter för avancerade åkare. För de riktigt våghalsiga finns det goda möjligheter för offpist och utmanande svarta pister, såsom den svarta skidbacken La Mure. För freestylers (skidåkare, snowboardåkare, snowpladers) finns det i Superdévoluy snöparken 'Mushroom Park' med half-pipe, quarter-pipe, flera hopp och boardercross. Även de skidåkare som ännu inte är så erfarna, kan lära känna freestylen här.

En stor del av skidbackarna i Superdévoluy ligger i norrläge, vilket ger en stor snösäkerhet. Dessutom utökas tillverkningen av konstsnö regelbundet så att även de lägre delarna och dalarna kan hållas på en bra nivå.

Längdskidåkare kan utnyttja de 35 kilometer spår som finns; skaffa ett speciellt liftkort för längdåkning i Superdévoluy eller La Joue du Loup på plats.

Läs mer om Le Massif du Dévoluy

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52332
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=188787 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)