Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Hotel Kaya

Chalet Hotel Kaya erbjuder den perfekta kombinationen av modern design och traditionell arkitektur med trä och skiffer. Dessutom gör personalen allt för att du ak känna dig som hemma här. 400 meter från bostaden hittar du Rebertys centrum och Les Menuires ligger 3 km bort. Pisten ligger i princip direkt utanför entrén. Så det är bara att hoppa i pjäxorna och påbörja en lång dag i den vackra snötäckta miljön.

Rummen likt resten av hotellet är modernt och bekvämt med mycket varma färger. Vill du koppla av finns bastun, hamam och inomhuspool. Alla rum har en CD och DVD-spelare och sviter har även en dockningsstation i rummet. Dessutom har rummen balkong i söderläge med vacker utsikt över sluttningarna.

På solterrassen kan du arbeta på din solbränna medan du koppla av i bekvämt möblemang. Om du bor med halvpension kan du njuta av massor av goda måltider i restaurangen tillagade av kocken Stephan Demichelis.

Läs mer

  • Vid pisten
  • Lyxigt boende
  • Pool, bastu och ångbad
  • Vacker utsikt
  • Solterass

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

Till en kostnad av 58,50 € per person och natt kan du boka med halvpension.

Julmiddagen och nyårsmiddag en obligatorisk. För julbord, betalar du 39 € per person. Åldersgräns 13 år. För nyårssupé , betalar du 78 €, - per person. För barn 2 mellan 12 år är kostnaden  reducerad till 26 € per barn.

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

3230m
1300m

Skidbackar

38km

62km

60km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 3
Gondobana 5
Stollift 23
Släplift 20

Glaciärer

Inga

Längdspår

28km

Funparks

Inga

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52338

Skidområdet: Les Trois Vallées

Höjd

3230m
1100m

Skidbackar

73km

217km

310km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 33
Stollift 40
Släplift 105

Glaciärer

1

Längdspår

132km

Funparks

Inga

 Härlig skidåkning i Les Trois Vallées

I Alperna, väster om L’Espace Killy ligger pudersnöparadiset Les Trois Vallées, där du hittar Val Thorens, Den högst belägna skidorten i Frankrike. Härifrån går många liftar som tar dig till ännu högre belägna pister. På skidresor till Les Trois Vallées kan du åka skidor från 1300 upp till 32090 meters höjd och är det största anslutna skidområdet i hela världen.

Med 180 liftar och 600 kilometer välpreparerade pister finns här till synes oändligt mycket att upptäcka. Det välutvecklade liftnätverket förbinder inte bara de större skidorterna Val Thorens, Les Menuires, Meribel och Courchevel, utan även Saint Martin, La Tania och Brides les Bains, så att du kan utforska de tre dalarna obehindrat.

Pistutbudet varierar från nybörjarpister för de som gör sina första åk till tuffa pister för erfarna proffs, så att alla kan hitta skidåkning som passar sin nivå. För snowboardåkare finns det en funpark, halfpipe och en boardercross. Dessutom finns det praktiskt taget obegränsade offpist-möjligheter som kan utforska under ledning av pistguider. Söker du längdskidspår till de lägre belägna områdena Méribel, La Tania och Les Menuires.

Tre dalar – tre skidorter

De tre dalarnas mest kända och kanske populäraste skidort är utan tvekan Val Thorens. Om du söker en snösäker skidresa är Val Thorens ett riktigt bra tips, detta är nämligen den högst belägna skidorten i hela Alperna. Men det är inte bara skidåkningen som är bra här, den stora staden erbjuder även gott om aktiviteter som inte är snörelaterade och utbudet av restauranger, afterski och nattklubbar lämnar inget att önska.

Méribel är en lite exklusivare del av Les Trois Vallées. Här kan du njuta av vacker traditionell arkitektur och besöka utsökta restauranger som serverar lokala franska specialiteter. Här finns även möjlighet att gå på bio, spela bowling eller ta en tur på snöskoter.

Om familjen ska med på skidsemestern kan vi rekommendera Les Ménuires. Denna familjevänliga skidort erbjuder ett bra utbud av aktiviteter utanför pisterna och flera barnklubbar. Hela byn har ett fantastiskt läge som göra att du kan njuta av solen på de många uteserveringarna hela dagen.

Skidresor till Les Trois Vallées – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Les Trois Vallées. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Les Trois Vallées

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52338
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5381827 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)