Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Hotel Kaya

Chalet Hotel Kaya erbjuder den perfekta kombinationen av modern design och traditionell arkitektur med sten, trä, skiffer och linne. Dessutom gör personalen allt för att känna sig hemma här. 400 meter från bostaden hittar du Reberty centrum och Les Menuires ligger 3 km bort. Pisten är direkt utanför entrén. Så det är bara en fråga om att gå ut, spänna kopplingarna och du kan påbörja en lång dag i vackra snötäckta omgivning.

 

Rummen är precis som resten av hotellet, moderna och bekväma med mycket användning av varma färger. Här kan du fina reträtt och ladda för en ny dag. För mer avkoppling finns bastun, hamam och inomhuspool. Alla rum har en CD och DVD-spelare och sviten har även en dockningsstation för iPod i rummet. Dessutom har rum balkong i söderläge med en vacker utsikt över sluttningarna. Detta är en härlig plats att njuta av kvällssolen.

 

På solterrassen kan du arbeta på din solbränna medan du koppla av på bekvämt möblemang. Om du bor med halvpension kan du njuta av varierade kulinariska rätter i restaurangen tillagade av kocken Stephan Demichelis.

Läs mer

  • Direkt i pisten
  • Lyx
  • Pool, bastu och turkiskt bad
  • Vacker utsikt
  • Solterass

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

Till en kostnad av 58,50 € per person och natt kan du boka med halvpension.

Julmiddagen och nyårsmiddag en obligatorisk. För julbord, betalar du 39 € per person. Åldersgräns 13 år. För nyårssupé , betalar du 78 €, - per person. För barn 2 mellan 12 år är kostnaden  reducerad till 26 € per barn.

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

3230m
1300m

Skidbackar

38km

62km

60km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 3
Gondobana 5
Stollift 23
Släplift 20

Glaciärer

Inga

Längdspår

28km

Funparks

Inga

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52338

Skidområdet: Les Trois Vallées

Höjd

3230m
1100m

Skidbackar

73km

217km

310km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 33
Stollift 40
Släplift 105

Glaciärer

1

Längdspår

132km

Funparks

Inga

I Savoie ligger pudersnöparadiset Les Trois Vallées. Val Thorens, Den högst belägna franska skidorten med ett centrum på 2300 meter, ligger i detta vackra område. Härifrån går många liftar som tar dig till ännu högre belägna skidbackar. Les Trois Vallées är det största anslutna skidområdet i hela världen. Med 180 liftar och 600 kilometer preparerade skidbackar kommer du att uppleva en riktig upptäcktsfärd.

För snowboardåkare finns det en funpark, halfpipe och en boardercross. Dessutom finns det praktiskt taget obegränsade offpist möjligheter under ledning. I Val Thorens går det knappt att åka längdskidor. Men det kan du däremot göra i de lägre belägna områdena Méribel, La Tania och Les Menuires.

Om du vistas i Les Trois Vallées så kan du välja mellan två olika liftkort. Ett för platsen själv: Val Thorens (140 km. av skidbackar), Les Menuires/St. Martin de Belleville (160 km. av skidbackar) eller Méribel (150 km. av skidbackar) och ett för hela skidområdet Les Trois Vallées (600 km. av skidbackar). För de ännu inte så avancerade åkarna kommer ett liftkort för själva platsen att vara tillräckligt. För de riktiga fantasterna som gillar att göra långa turer, passar liftkortet för hela Trois Vallées-området bäst. Vi rekommenderar att du väljer liftkort före avresan, eftersom du betalar betydligt mer för det på plats! (OBS! För de första veckorna på försäsongen och de sista veckorna av säsongen säljs det inga Les Trois Vallées liftkort).

Läs mer om Les Trois Vallées

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52338
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5381827 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)