Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 9 december, 7 dagar, 12 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Le Jardin de Rosalie

Den vackra Chalet Le Jardin de Rosalie ligger lite utanför centrum av Les Menuires i Le Levassaix. Denna fristående stuga ligger mitt i backen. Så varje morgon kan du klicka fast dina skidor och direkt börja en spännande dag med skidåkning.

Chalet Le Jardin de Rosalie har en utrustning av hög kvalitet. Efter skidåkningen kan du sitta på din egen solterrass för att njuta av den varma vintersolen och sedan koppla av i bubbelpoolen på terrassen. Dessutom finns det ett privat gym och en avkopplande bastu. Den öppna spisen i stugan skapar en mysig atmosfär där ni kan ha mysiga kvällar.

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; cirka 1500 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 350 meter
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 500 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 500 meter

Läs mer

 • Sunweb tip
 • Stuga av hög kvalitet
 • Ski in/ ski out
 • Jacuzzi på terrassen
 • Gym och bastu
 • Med kör själv eller flyg

Faciliteter

 • Modernt utrustat boende
 • Ingen hiss
 • Brödservice
 • Parkeringsplats

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

3230m
1300m

Skidbackar

38km

62km

60km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 3
Gondobana 5
Stollift 23
Släplift 20

Glaciärer

Inga

Längdspår

28km

Funparks

Inga

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52338

Skidområdet: Les Trois Vallées

Höjd

3230m
1100m

Skidbackar

73km

217km

310km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 33
Stollift 40
Släplift 105

Glaciärer

1

Längdspår

132km

Funparks

Inga

I Savoie ligger pudersnöparadiset Les Trois Vallées. Val Thorens, Den högst belägna franska skidorten med ett centrum på 2300 meter, ligger i detta vackra område. Härifrån går många liftar som tar dig till ännu högre belägna skidbackar. Les Trois Vallées är det största anslutna skidområdet i hela världen. Med 180 liftar och 600 kilometer preparerade skidbackar kommer du att uppleva en riktig upptäcktsfärd.

För snowboardåkare finns det en funpark, halfpipe och en boardercross. Dessutom finns det praktiskt taget obegränsade offpist möjligheter under ledning. I Val Thorens går det knappt att åka längdskidor. Men det kan du däremot göra i de lägre belägna områdena Méribel, La Tania och Les Menuires.

Om du vistas i Les Trois Vallées så kan du välja mellan två olika liftkort. Ett för platsen själv: Val Thorens (140 km. av skidbackar), Les Menuires/St. Martin de Belleville (160 km. av skidbackar) eller Méribel (150 km. av skidbackar) och ett för hela skidområdet Les Trois Vallées (600 km. av skidbackar). För de ännu inte så avancerade åkarna kommer ett liftkort för själva platsen att vara tillräckligt. För de riktiga fantasterna som gillar att göra långa turer, passar liftkortet för hela Trois Vallées-området bäst. Vi rekommenderar att du väljer liftkort före avresan, eftersom du betalar betydligt mer för det på plats! (OBS! För de första veckorna på försäsongen och de sista veckorna av säsongen säljs det inga Les Trois Vallées liftkort).

Läs mer om Les Trois Vallées

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52338
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144996 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)