Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Les Marmottes (Crintallia)

Chalet Les Marmottes är perfekt om du ska åka på skidsemester med en grupp vänner eller familjen. Denna stuga är i själva verket lämplig för 16 personer och är belägen i den lugna stadsdelen Preyerand i Les Menuires. På morgonen behöver du inte vänta länge med att klicka fast dina skidor, eftersom den närmaste backen bara ligger 300 meter bort.

Stugan erbjuder alla bekvämligheter som en DVD-spelare, tvättmaskin och även en privat bastu. Njut av din egen bastu efter en aktiv dag utomhus och den vackra utsikten över området får du från balkongen eller terrassen. Delvis på grund av den stora stugan kan en vintersemester i Chalet Les Marmottes bli oförglömlig!

Läs mer

Läge och omgivning

  • Avstånd till centrum cirka 1000 meter
  • Avstånd till skidbacke cirka 300 meter

Läs mer

  • Traditionell chalet
  • 300m från backarna
  • Lugnt läge
  • Privat bastu

Faciliteter

  • Parkeringsplats
  • Deposition (att betalas kontant eller med kreditkort)
  • Turistskatt
  • Sängkläder inkluderat,

Fler faciliteter

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

3230m
1300m

Skidbackar

38km

62km

60km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 3
Gondobana 5
Stollift 23
Släplift 20

Glaciärer

Inga

Längdspår

28km

Funparks

Inga

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52338

Skidområdet: Les Trois Vallées

Höjd

3230m
1100m

Skidbackar

73km

217km

310km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 33
Stollift 40
Släplift 105

Glaciärer

1

Längdspår

132km

Funparks

Inga

I Savoie ligger pudersnöparadiset Les Trois Vallées. Val Thorens, Den högst belägna franska skidorten med ett centrum på 2300 meter, ligger i detta vackra område. Härifrån går många liftar som tar dig till ännu högre belägna skidbackar. Les Trois Vallées är det största anslutna skidområdet i hela världen. Med 180 liftar och 600 kilometer preparerade skidbackar kommer du att uppleva en riktig upptäcktsfärd.

För snowboardåkare finns det en funpark, halfpipe och en boardercross. Dessutom finns det praktiskt taget obegränsade offpist möjligheter under ledning. I Val Thorens går det knappt att åka längdskidor. Men det kan du däremot göra i de lägre belägna områdena Méribel, La Tania och Les Menuires.

Om du vistas i Les Trois Vallées så kan du välja mellan två olika liftkort. Ett för platsen själv: Val Thorens (140 km. av skidbackar), Les Menuires/St. Martin de Belleville (160 km. av skidbackar) eller Méribel (150 km. av skidbackar) och ett för hela skidområdet Les Trois Vallées (600 km. av skidbackar). För de ännu inte så avancerade åkarna kommer ett liftkort för själva platsen att vara tillräckligt. För de riktiga fantasterna som gillar att göra långa turer, passar liftkortet för hela Trois Vallées-området bäst. Vi rekommenderar att du väljer liftkort före avresan, eftersom du betalar betydligt mer för det på plats! (OBS! För de första veckorna på försäsongen och de sista veckorna av säsongen säljs det inga Les Trois Vallées liftkort).

Läs mer om Les Trois Vallées

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52338
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=105234 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)