Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 9 december, 7 dagar, 14 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Ski Royal

Vill du helst åka med hela familjen eller en grupp vänner på semester? Då är Chalet Ski Royal i Les Menuires ett bra val. Denna rymliga stuga har plats för 14 personer, så ingen behöver missa en trevlig vintersemester. 150 meter bort ligger den närmaste skidliften så på morgonen är du redan i detta vackra område.

Chalet Ski Royal är modern och utrustad med ett mysigt vardagsrum med en öppen spis och ett vackert kök. Här har du allt du behöver för att bjuda på en god middag. Och har du varit lite för entusiastisk i backarna och är redo för lite avkoppling, då är den privata bastun och jacuzzin i stugan en perfekt lösning!

Läs mer

Läge och omgivning

  • Avstånd till centrum cirka 5 kilometer
  • Avstånd till skidlift cirka 150 meter

Läs mer

  • Rymlig lyxig stuga
  • Ca 150m till backarna
  • Privat bastu och jacuzzi
  • Med kör själv eller flyg

Faciliteter

  • Parkeringsplats
  • Wi-Fi på rummet (gratis)
  • Ta med sängkläder själv
  • Ta med handdukar själv

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

3230m
1300m

Skidbackar

38km

62km

60km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 3
Gondobana 5
Stollift 23
Släplift 20

Glaciärer

Inga

Längdspår

28km

Funparks

Inga

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52338

Skidområdet: Les Trois Vallées

Höjd

3230m
1100m

Skidbackar

73km

217km

310km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 33
Stollift 40
Släplift 105

Glaciärer

1

Längdspår

132km

Funparks

Inga

I Savoie ligger pudersnöparadiset Les Trois Vallées. Val Thorens, Den högst belägna franska skidorten med ett centrum på 2300 meter, ligger i detta vackra område. Härifrån går många liftar som tar dig till ännu högre belägna skidbackar. Les Trois Vallées är det största anslutna skidområdet i hela världen. Med 180 liftar och 600 kilometer preparerade skidbackar kommer du att uppleva en riktig upptäcktsfärd.

För snowboardåkare finns det en funpark, halfpipe och en boardercross. Dessutom finns det praktiskt taget obegränsade offpist möjligheter under ledning. I Val Thorens går det knappt att åka längdskidor. Men det kan du däremot göra i de lägre belägna områdena Méribel, La Tania och Les Menuires.

Om du vistas i Les Trois Vallées så kan du välja mellan två olika liftkort. Ett för platsen själv: Val Thorens (140 km. av skidbackar), Les Menuires/St. Martin de Belleville (160 km. av skidbackar) eller Méribel (150 km. av skidbackar) och ett för hela skidområdet Les Trois Vallées (600 km. av skidbackar). För de ännu inte så avancerade åkarna kommer ett liftkort för själva platsen att vara tillräckligt. För de riktiga fantasterna som gillar att göra långa turer, passar liftkortet för hela Trois Vallées-området bäst. Vi rekommenderar att du väljer liftkort före avresan, eftersom du betalar betydligt mer för det på plats! (OBS! För de första veckorna på försäsongen och de sista veckorna av säsongen säljs det inga Les Trois Vallées liftkort).

Läs mer om Les Trois Vallées

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52338
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=158396 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)