Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalets de la Fontaine

7,1

Résidence Les Chalets de la Fontaine är ett lägenhetskomplex byggt i traditionell chalet-stil som ligger i den franska skidbyn St Jean d'Arves. Alla lägenheter har en fantastisk utsikt över de vackra omgivningarna. De har en enkel men mysig design. Residence La Fontaine du Roi ligger precis intill skidliften och byns centrum. En mysig restaurang och snabbköpet ligger ett stenkast bort. Om du känner för att koppla av efter en lång dag i skidbackarna kan du använda bastun och poolen som ligger en kort promenad längs vägen. Du kommer definitivt att njuta av en minnesvärd semester här!

Läs mer

  • Centralt läge
  • Lämpligt för mindre grupper
  • Fantastisk utsikt
  • Gratis bastu och simbassäng

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52337

Skidområdet: Les Sybelles

Höjd

2620m
1100m

Skidbackar

19km

191km

71km

29km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 0
Stollift 28
Släplift 45

Glaciärer

Inga

Längdspår

42km

Funparks

Inga

Det utsträckta skidområdet Les Sybelles blir allt mer känt bland skandinaviska skidåkare. Med tanke på de utmärka möjligheterna detta område erbjuder med sina 310 kilometer av skidbackar, är det inte konstigt att skidområdet blir mer och mer populärt.

Skidområdet består av byarna Le Corbier, St. Jean d'Arves, Les Bottières, La Toussuire, St. Sorlin d'Arves och St. Colomban des Villards. Detta stora och omväxlande område har många skidbackar för nybörjare och avancerade åkare. För de mer avancerade skidåkarna finns det fullt med möjligheter i de svarta pisterna! För dem som gillar offpist så bjuder skidområdet på många möjligheter för detta. Om du ska ut i offpisten rekommenderar vi att du hyr en erfaren bergsguide under turen.

De mest utmanande nedfarterna hittar man i skidområdet St. Sorlin d'Arves. För dem som gillar att hoppa, finns det en bra funpark både i Le Corbier och La Toussuire.

Läs mer om Les Sybelles

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52337
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=176149 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)