Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet des Lacs

Chalet des Lacs är en liten, charmig stuga i den gamla delen av St. Sorlin. Den är indelad i två rymliga lägenheter som också kan bokas tillsammans om du vill åka på semester med familjen eller vänner. Den ligger i ett lugnt område men det är ändå nära till allt. Endast 200 meter till backarna och liften. centrum kan nås med några minuters promenad.

Lägenheterna i Chalet des Lacs är bekväma och inredda i autentisk stil. Om du är sugen på att äta franska delikatesser, är det också möjligt att hyra en fondue eller raclette grill för en mysig kväll vid den långa matbordet.

Läs mer

  • 200 meter från backarna och liften
  • I gamla stan
  • Charmig stuga
  • Kan boka hela stugan

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52337

Skidområdet: Les Sybelles

Höjd

2620m
1100m

Skidbackar

19km

191km

71km

29km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 0
Stollift 28
Släplift 45

Glaciärer

Inga

Längdspår

42km

Funparks

Inga

Det utsträckta skidområdet Les Sybelles blir allt mer känt bland skandinaviska skidåkare. Med tanke på de utmärka möjligheterna detta område erbjuder med sina 310 kilometer av skidbackar, är det inte konstigt att skidområdet blir mer och mer populärt.

Skidområdet består av byarna Le Corbier, St. Jean d'Arves, Les Bottières, La Toussuire, St. Sorlin d'Arves och St. Colomban des Villards. Detta stora och omväxlande område har många skidbackar för nybörjare och avancerade åkare. För de mer avancerade skidåkarna finns det fullt med möjligheter i de svarta pisterna! För dem som gillar offpist så bjuder skidområdet på många möjligheter för detta. Om du ska ut i offpisten rekommenderar vi att du hyr en erfaren bergsguide under turen.

De mest utmanande nedfarterna hittar man i skidområdet St. Sorlin d'Arves. För dem som gillar att hoppa, finns det en bra funpark både i Le Corbier och La Toussuire.

Läs mer om Les Sybelles

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52337
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144964 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)