Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 2 december, 7 dagar, 14 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet La Brise

Chalet La Brise är en rymlig, bekväm och mycket charmig stuga som har ett vackert läge i Tignes. Den närmaste skidbacken och liften är endast 250 meter bort. på samma avstånd ligger även centum där du kan besöka butiker och restauranger om du behöver en paus från skidåkningen. Stugan är bekvämt och vackert inredd i glada färger och utrustad med ett modernt kök. Vardagsrummet och de 6 sovrumen är fördelade på tre våningar, så Chalet La Brise är lagom stora familjer eller en grupp vänner.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; cirka 250 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 250 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 250 meter
 • Närmaste affärer cirka 250 meter

Läs mer

 • Rymlig, bekväm stuga
 • Lugnt läge
 • Med kör själv eller flyg
 • 250 meter från centrum och skidliften

Faciliteter

 • Parkeringsplats (begränsad tillgänglighet)
 • Wi-Fi i allmänna utrymmen (gratis)
 • Deposition (att betalas kontant)
 • Slutstädning

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52181

Skidområdet: L'Espace Killy

Höjd

3456m
1550m

Skidbackar

41km

88km

120km

51km

Liftar

Tåg 2
Kabinbana 4
Gondobana 5
Stollift 39
Släplift 28

Glaciärer

2

Längdspår

44km

Funparks

Inga

Espace Killy är det övergripande namnet på det berömda skidområdet vid Tignes och Val d'Isère. Området är mycket stort och har ovanligt stora höjdskillnader. Avancerade skidåkare kommer att bli imponerade över det stora utbudet av svarta skidbackar och offpist möjligheterna. Nybörjare och de som gillar mer avslappnad åkning kan njuta av de breda blå skidbackarna på lägre höjd

Här finns alltid en hög snösäkerhet. Espace Killy är ett av de bästa vintersportområdena i Europa.

'La Face' på Roche de Bellevarde är en svart Skidbacke som börjar på bergets topp (2827 m) och slutar en kilometer längre ner i Val d'Isere. 'Le SPOT' är stället för friåkare: ett opreparerat område nära Tignes, som är tillgängligt med stolsliften Col des Ves. Freestylers kan roa sig i 2 boardercrossbanor, 2 halfpipes och 2 snöparker.

I Espace Killy finns det två glaciärer, som gör det möjligt att åka skidor här 10 månader om året. Även på vintern är glaciärerna värda ett besök. Det är sällan lång väntetid vid liftarna. Liftsystemet är modernt och väl genomtänkt. Det finns en hel del stolliftar med vindskydd, gondoler och kabeltåg, som snabbt tar dig en bit upp för berget.

Gäster som bor i Tignes kan välja mellan två liftkort: Super Tignes liftkortet till Tignes skidområde eller ett liftkort för hela Espace Killy skidområdet. Under lågsäsong kan man inte köpa Espace Killy liftkort, eftersom det under vissa tider endast är glaciären som är öppen. Om du bor i Val d'Isere är liftkortet Espace Killy inkluderat i beloppet.

Läs mer om L'Espace Killy

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52181
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=109871 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)