Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 25 november, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Club Belambra Le Diva

8

Komfort och hemtrevnad är har hög prioritet på Hotel Club Belambra Le Diva. Pisen ligger bokstavligen runt hörnet, så att du kan vara i backen på nolltid.

De bekväma rummen är trevligat inredda och erbjuder vacker utsikt över området. Efter en hektisk dag i skidbacken, kan du njuta på den vackra utsikten från solterrassen. Du kan också besöka Club Belambra Le Divas gym och sedan koppla av i bastun eller det Turkiska badet. För liv och rörelse kan du besöka Tignes Val Claret och du behöver inte gå långt; Hotellet ligger i centrum. Hotellet erbjuder många bekvämligheter och det perfekta läget för detta hotell kommer göra din skidsemester helt bekymmersfri!

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 50 meter, het centrum van Val Claret cirka 300 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 50 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 50 meter
 • Närmaste affärer cirka 250 meter

Läs mer

 • Trevlig, modernt hotell
 • Bara 50 meter från pisten och liften
 • Bastu och Turkiskt bad
 • Barnklubb under skollov
 • Med buss eller kör själv eller flyg
 • Nära till centrum
 • Stor boka tidigt rabatt!

Faciliteter

 • Reception (reception öppen 24 timmar)
 • Hiss (antal 2)
 • Värdeskåp (vid receptionen)
 • Parkeringsplats

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Drycker inkluderas inte i halvpension.

HELPENSION

  8 dagar 25.11 - 21.04 1547,70:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52181

  Skidområdet: L'Espace Killy

  Höjd

  3456m
  1550m

  Skidbackar

  41km

  88km

  120km

  51km

  Liftar

  Tåg 2
  Kabinbana 4
  Gondobana 5
  Stollift 39
  Släplift 28

  Glaciärer

  2

  Längdspår

  44km

  Funparks

  Inga

  Härlig skidåkning i L’Espace Killy

  L’Espace Killy är samlingsnamnet för det berömda skidområdet i Frankrike som omsluter skidområdena Tignes och Val d'Isère, söder om Paradiski vid Italiens landsgräns. Skidresor till Espace Killy ger dig möjlighet att åka skidor i ett mycket stort område med ovanligt stora höjdskillnader. Avancerade skidåkare kommer att imponeras över det stora utbudet av svarta pister och offpist möjligheterna. Nybörjare och de som gillar mer avslappnad åkning kan njuta av de breda blå pisterna på lägre höjd. Här är snösäkerheten hög och L’Espace Killy är ett av de bästa vintersportområdena i Alperna.

  ”La Face” vid Roche de Bellevarde är en svart pist som börjar på en bergets topp (2827 m ö.h.) och slutar en kilometer längre ner i Val d'Isère. ”Le SPOT” är perfekt för friåkare, med ett opreparerat område som är tillgängligt med stolliften Col des Ves, nära Tignes. Du kan också testa dina gränser i 2 boardercrossbanor, 2 halfpipes och 2 snöparker.

  I L’Espace Killy finns det två glaciärer, som gör det möjligt att åka skidor tio av årets tolv månader. Glaciärerna är definitivt värda ett besök då det sällan är lång väntetid vid liftarna. Liftsystemet är modernt och väl genomtänkt med en hel del stolliftar omslutna av vindskydd, gondol- och kabelliftar som snabbt tar dig upp för berget.

  Områdets två fantastisk skidorter

  På Skidresor till L’Espace Killy kan du välja att bo i antingen Tignes eller Val d’Isèr. Tignes ligger vid foten av den höga glaciären Grand Motte och består av fem byar, som etapper vandrar upp för berget. Le Lac och Val Claret är de mest kända, men du kan även besöka Les Brevieres, Les Boisses och Claret med skidbussen som kör emellan byarna. Tignes erbjuder hen hel del aktiviteter utanför pisterna och ett varierat utbud av afterski och nattliv, dock inte lika stort som i grannstaden Val d’Isère.

  Val d’Isère är en före detta lantbruksort som utvecklats till att bli Frankrikes mest kända skidort, men lyckats behålla sin traditionella charm. Hit kommer både elitskidåkare och barnfamiljer för att spendera härliga skidresor. Kanske är det tack vare närheten till två glaciärer, men det kan också vara det stora utbudet av aktiviteter, underhållning, afterski, nattliv och restauranger som lockar.

  Skidresor till L’Espace Killy – Alltid inklusive liftkort

  Sunweb har ett stort utbud av skidresor till L’Espace Killy. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

  Läs mer om L'Espace Killy

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52181
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=106517 #!


  Resenärer

  Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

  Vuxna Äldre än 17 år
  Barn (2 till 16 år)
  Små barn (0 till 1 år)