Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Hotel Club Belambra L'Aiguille Rouge

Tillbaka
 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Club Belambra L'Aiguille Rouge

7,9

Hotel Club Belambra L' Aiguille Rouge är ett trevligt familjehotell som ligger direkt på backarna i Arc 2000. Efter en lång och härlig dag i backarna kan du koppla av med en drink på baren eller ute på den soliga terrassen, mens barnen är ute och leker.

Rummen är snygga och har massor av olika färger. Din vistelse på Hotel Club Belambra L' Aiguille Rouge innebär halvpension men kan också uppgraderas till helpension så du inte behöver lämna hotellet. Ortens mysiga centrum är bara en kort promenad bort och där hittar du diverse trevliga butiker och barer.

Läs mer

  • Precis på backarna
  • Trevlig familjestämning
  • Restaurang med panoramautsikt

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

Frukost och middag serveras som buffé. Du kan välja om du äter varm middagsmat på eftermiddagen eller kvällen. Mot en kostnad av € 23.40 per person och kväll kan du också boka helpension.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52335

Skidområdet: Paradiski

Höjd

3250m
1200m

Skidbackar

89km

166km

162km

8km

Liftar

Tåg 1
Kabinbana 4
Gondobana 12
Stollift 66
Släplift 58

Glaciärer

2

Längdspår

153km

Funparks

Inga

Det varierande skidområdet Paradiski har totalt 425 kilometer av skidbackar. Det består av 2 mindre områden Les Arcs, Peisey-Vallandry och La Plagne. Dessa områden är anslutna till varandra genom Vanoise Express. Denna kabelbana har en längd på två kilometer och tar med max 200 personer från den ena sidan till den andra på fyra minuter.

Genom utstäckningen och den stora höjdskillnaden (1250-3417 m) i området, är Paradiski väldigt attraktivt för nybörjare och avancerade åkare, både för skidor och snowboard. För snowboardåkare finns det även 2 funparks och 2 crossbanor. Längdåkare behöver inte heller bli uttråkade; det finns ungefär 130 kilometer spår, utspritt över hela skidområdet.

Det måste vara tydligt att möjligheterna har är så gott som oändliga. Det gäller för skidbackarna (från enkla till väldigt utmanande), men också för områdena. Från de “unga” sprudlande områdena som Les Arcs och La Plagne, till de mer lugna, familjära byarna Montalbert och Peisey-Vallandry. Med två toppar över 3000 meter är snösäkerheten inte något problem.

Läs mer om Paradiski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52335
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144919 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)