Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Många offpist möjlighter

Skidresor till Serre Chevalier Vallée

Skidområdet: Serre Chevalier Vallée

Tillbaka

Skidbackar

50km

130km

50km

20km

250km Totalt

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 3
Gondobana 5
Stollift 21
Släplift 32

Höjd

2800m
1200m

Glaciärer

Inga

Längdspår

35km

Funparks

Inga

Skidresor till Serre Chevalier Vallée

Skidområdet Le Grand Serre Chevalier Vallée har de senaste åren blivit allt mer känt och vi förstår varför. Detta område har 250 kilometer av skidbackar och cirka 60 liftar som tar dig från dalen till toppen, där du enkelt kan ta dig runt hela området. Och det blir bara bättre, de senaste åren har det investerats mycket i bättre liftar och snabbare förbindelser!

Hela området består av autentiska bergsbyar där Chantemerle, Villeneuve och den högst belägna byn Monêtiers-Les-Bains är de viktigaste. Briançon är en historisk stad och ligger i början av skidområdet. Dessa fyra platser binds samman av liftar och kabinbanor och formar ett av Frankrikes största skidområden. Det finns gott om offpist möjligheter för alla erfarna skid- och snowboardåkare. De mindre erfarna åkarna kan på ett utmärkt sätt ”träna” i pisterna i Chantemerle och Villeneuve. Genom den enorma kapaciteten finns det knappt några väntetider vid liftarna. Idealt!

Le Grand Serre Chevalier Vallée har även ett utmärkt längdåkningsområde och det finns cirka 35 kilometer vandringsspår. Cirka två gånger i veckan organiseras ett fackeltåg och det finns även gott om rodelbanor.

Karta Serre Chevalier Vallée

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52327 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52327 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52327 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

8 boenden i Serre Chevalier Vallée

Visa alla skidresor i Serre Chevalier Vallée

1 skidort i Serre Chevalier Vallée

Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)