Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 25 november, 7 dagar, 6 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Altitude

8,2

I utkanten av centrum i den vackra Val Thorens ligger Chalet Altitude. Den är helt byggt i traditionell chalet-stil, med mycket användning av trä. De lyxiga lägenheterna är mysigt inredda och utrustade med moderna kök. Dessutom är de rymliga och passar för olika typer av grupper. Perfekt för en familjesemester eller när du reser med en grupp vänner.

Chaleten är lugnt belägen, men behöver du liv och rörelse är det inte långt att ta sig till Val Thorens. Efter bara några minuters promenad kommer du till det livliga centrum, där du kan njuta av trevliga barer och nattklubbar till sent in på kvällen. Det vackra Trois Vallées skidområdet ligger också bara några steg från bostaden. Skidåkning, snowboard, längdskidåkning och pulkaåkning - detta enorma skidområde är verkligen där för dig! Denna chalet rekommenderas starkt för en lyckad semester i Val Thorens.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; cirka 400 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 100 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 300 meter
 • Närmaste (mini) mataffär cirka 200 meter

Läs mer

 • Direkt vid skidbacken
 • Rymliga lägenheter
 • Inomhuspool och bastu
 • Med buss eller kör själv eller flyg
 • I utkanten av stadens centrum

Faciliteter

 • Modernt utrustat boende
 • Reception (öppen: lördag från kl.08:00 till kl. 20, öppna: söndag t.m fredag från kl. 08:00 till 12:00 och från kl. 16:00 till 19) (central reception)
 • Hiss
 • Brödservice

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

3230m
1300m

Skidbackar

28km

60km

52km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 6
Gondobana 4
Stollift 4
Släplift 15

Glaciärer

1

Längdspår

5km

Funparks

Inga

Val Thorens är den högst belägna franska skidorten, och stadens centrum ligger på 2300 meters höjd! Härifrån finns det många skidliftar till ännu högre belägna pister. Les Trois Vallées är ett av de största sammanhängande skidområdena i världen. Med sina 185 liftar och 600 km preparerade pister, kan du räkna med bra skidåkningsupplevelser.

 

Om du bor i Les Trois Vallées kan du välja mellan två olika liftkort. Ett liftkort för orten Val Thorens eller för hela skidområdet Les Trois Vallées. För nybörjare och medelerfarna är ett liftkort för Val Thorens oftast tillräckligt. Avancerade skidåkare som vill på långa skidturer gör bäst i att skaffa ett liftkort för hela Trois Vallées området. Vi rekommenderar att du köper utökat liftkort hemifrån eftersom det är mycket billigare! (Notera: Under lågsäsong kan man inte köpa Les Trois Vallées liftkort).

 

Tack vare den höga höjden och glaciären, kan du åka skidor i Les Trois Vallées hela året. Det är dock värt att notera att glaciären är ofta stängd tidigt på säsongen, även om det finns mycket snö i byn och i pisterna.

Läs mer om Val Thorens

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52338

Skidområdet: Les Trois Vallées

Höjd

3230m
1100m

Skidbackar

73km

217km

310km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 33
Stollift 40
Släplift 105

Glaciärer

1

Längdspår

132km

Funparks

Inga

I Savoie ligger pudersnöparadiset Les Trois Vallées. Val Thorens, Den högst belägna franska skidorten med ett centrum på 2300 meter, ligger i detta vackra område. Härifrån går många liftar som tar dig till ännu högre belägna skidbackar. Les Trois Vallées är det största anslutna skidområdet i hela världen. Med 180 liftar och 600 kilometer preparerade skidbackar kommer du att uppleva en riktig upptäcktsfärd.

För snowboardåkare finns det en funpark, halfpipe och en boardercross. Dessutom finns det praktiskt taget obegränsade offpist möjligheter under ledning. I Val Thorens går det knappt att åka längdskidor. Men det kan du däremot göra i de lägre belägna områdena Méribel, La Tania och Les Menuires.

Om du vistas i Les Trois Vallées så kan du välja mellan två olika liftkort. Ett för platsen själv: Val Thorens (140 km. av skidbackar), Les Menuires/St. Martin de Belleville (160 km. av skidbackar) eller Méribel (150 km. av skidbackar) och ett för hela skidområdet Les Trois Vallées (600 km. av skidbackar). För de ännu inte så avancerade åkarna kommer ett liftkort för själva platsen att vara tillräckligt. För de riktiga fantasterna som gillar att göra långa turer, passar liftkortet för hela Trois Vallées-området bäst. Vi rekommenderar att du väljer liftkort före avresan, eftersom du betalar betydligt mer för det på plats! (OBS! För de första veckorna på försäsongen och de sista veckorna av säsongen säljs det inga Les Trois Vallées liftkort).

Läs mer om Les Trois Vallées

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52338
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=137860 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)