Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Grand Hotel Paradiso

Grand Hotel Paradiso är ett trevligt lyxhotell med utmärkt service och ett perfekt läge i Passo Tonales pister. Om du vill fira semester i en vacker, modern miljö med tillgång till många anläggningar är Grand Hotel Paradiso ett bra val.

 

Här bor du i smakfullt inredda rum med möjlighet för att använda hotellets vackra spa som inkluderar bastu, turkiskt bad, relaxrum, uppvärmd pool och jacuzzi. Grand Hotel Paradiso har en mysig vinbar som erbjuder läckra italienska viner. Hotellet är känt för sitt fina matlagning och eftersom vistelsen är med halvpension, kan du se fram emot många goda måltider under din semester.

Läs mer

  • Lyxhotell
  • God mat
  • Direkt vid skidbacken
  • Spa
  • Mys vinbar

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

Frukosten serveras som buffé och middagen består av en 4-rätters meny.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=185832

Skidområdet: Adamello Ski

Höjd

3016m
1121m

Skidbackar

16km

64km

20km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 3
Stollift 20
Släplift 5

Glaciärer

1

Längdspår

39km

Funparks

1

Adamello Ski bjuder på 100 km pister som passar både nybörjare och duktiga skidåkare. Skidåkningen sträcker sig ända upp till 3000 meters höjd och snösäkerheten är därför väldigt hög. Det högt belägna skidområdet och områdets glaciär gör dessutom att säsongen i Adamello ski sträcker sig från starten av november till slutet av april.

Adamello Ski - både för barn och våghalsar

För nybörjare, har området kring Passo Tonale mycket att erbjuda. Här är dessutom många andra roliga och spännande aktiviteter för barn. För dig som tycker om fart och spänning kan du exempelvis ge dig ut på den svarta Paradisopisten. Pisten är 3 km lång och har en fallhöjd på 700 meter.

Utforkska orörd offpist

Tack vare områdets höjd är det inte bara det pistade området som bjuder på fantastisk skidåkning. Utanför pisterna kring Passo Tonale och Ponti di Legno finns mängder av offpist. Passo Tonale och Ponti di Legno är en gömd pärla för offpistentusiaster, vilket gör att konkurrensen om områdets orörda offpistområden är relativt låg. För den som är avancerad offpiståkare kan vi varmt rekommendera Pisgana repan på imponerande 16 km som startar uppe på Presena glaciären och slutar ända borta vid Ponte di Legno.

Läs mer om Adamello Ski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=185832
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=185645 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)