Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 24 mars, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Adamello

Adamello är ett familjehotell som ligger bara 300 meter från pisten och centrum. Skidbussen stannar framför hotellet, vilket innebär att långa promenader under denna semester. Du bor med halvpension , så mat är inget du behöver oroa dig för. Under frukost och middag du njuter du inte bara av maten utan även en underbar panoramautsikt över Adamello-Brenta bergen. För en trevlig kväll behöver du inte lämna hotellet, eftersom i den mysiga baren till exempel erbjuder  en läcker varm choklad drink med vispgrädde som befäster känslan av att du är i en mysig fjällstuga.

Rummen är rymliga alla med olika möbler. Standard-rummen är bekväma och komfortabla, inredda i tyrolsk stil. Superior-rummen är ofta byggda med kombination av trä och sten som ger en rustik känsla. Alla rum har en balkong med vacker utsikt över Adamello-Brenta National Park och några Superior-rum har utsikt över pisterna.

För barn mellan 2 och 10 år finns ett 100 m² stor inomhuslekrum, där de kan roa sig med bland annat på lekplatsen, vattenrutschbanor, en klättervägg, boll, läsa och målarhörna.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I utkanten av centrum
 • Avstånd till centrum cirka 300 meter
 • Avstånd till flygplats cirka 160 kilometer
 • Avstånd till uttagsautomat cirka 250 meter

Läs mer

 • Perfekt familjehotell
 • Rymliga rum
 • Omfattande lekrum för barnen
 • God mat
 • Med buss eller kör själv

Faciliteter

 • Totalt antal rum: antal: 42
 • Totalt antal våningar: antal: 4
 • Reception
 • Hiss

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Het ontbijt wordt als uitgebreid buffet geserveerd en diner is een meergangen diner met salade en dessert buffet. Een kindermenu is beschikbaar.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=185832

Skidområdet: Adamello Ski

Höjd

3016m
1121m

Skidbackar

16km

64km

20km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 3
Stollift 20
Släplift 5

Glaciärer

1

Längdspår

39km

Funparks

1

Adamello Ski bjuder på 100 km pister som passar både nybörjare och duktiga skidåkare. Skidåkningen sträcker sig ända upp till 3000 meters höjd och snösäkerheten är därför väldigt hög. Det högt belägna skidområdet och områdets glaciär gör dessutom att säsongen i Adamello ski sträcker sig från starten av november till slutet av april.

Adamello Ski - både för barn och våghalsar

För nybörjare, har området kring Passo Tonale mycket att erbjuda. Här är dessutom många andra roliga och spännande aktiviteter för barn. För dig som tycker om fart och spänning kan du exempelvis ge dig ut på den svarta Paradisopisten. Pisten är 3 km lång och har en fallhöjd på 700 meter.

Utforkska orörd offpist

Tack vare områdets höjd är det inte bara det pistade området som bjuder på fantastisk skidåkning. Utanför pisterna kring Passo Tonale och Ponti di Legno finns mängder av offpist. Passo Tonale och Ponti di Legno är en gömd pärla för offpistentusiaster, vilket gör att konkurrensen om områdets orörda offpistområden är relativt låg. För den som är avancerad offpiståkare kan vi varmt rekommendera Pisgana repan på imponerande 16 km som startar uppe på Presena glaciären och slutar ända borta vid Ponte di Legno.

Läs mer om Adamello Ski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=185832
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5084468 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)