Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Blu Hotel Acquaseria

I Blue Hotel Acquaseria kan du njuta av en härlig lugn skidsemester. Hotellet ligger i utkanten av Ponte di Legno. Skidbussen stannar precis utanför dörren och tar dig direkt till backarna på morgonen.

Rummen är som resten av hotellet, moderna och smakfullt inredda. Efter en aktiv dag i pisten kan du njuta av en läcker 4-rätters meny i den vackra restaurangen. Tre dagar i veckan kan du njuta av live musik med en drink i handen. Även den härliga spa-avdelningen inbjuder dig att koppla av. I bastun, det turkiska ångbadet eller inomhuspoolen kan du låta ditt sinne vandra. Då är du pigg och full av ny energi för nästa dags snöäventyr.

Läs mer

  • Lugnt läge
  • Mysigt välskött hotell
  • God mat och bra service
  • Spa
  • Skidbusshållplats intill hotellet

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

Frukost serveras som buffé. Mellan kl. 15 och 16:30 är eftermiddagste. På kvällen får du en 4-rätters meny och en kväll i veckan är det traditionell middag.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=185832

Skidområdet: Adamello Ski

Höjd

3016m
1121m

Skidbackar

16km

64km

20km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 3
Stollift 20
Släplift 5

Glaciärer

1

Längdspår

39km

Funparks

1

Adamello Ski bjuder på 100 km pister som passar både nybörjare och duktiga skidåkare. Skidåkningen sträcker sig ända upp till 3000 meters höjd och snösäkerheten är därför väldigt hög. Det högt belägna skidområdet och områdets glaciär gör dessutom att säsongen i Adamello ski sträcker sig från starten av november till slutet av april.

Adamello Ski - både för barn och våghalsar

För nybörjare, har området kring Passo Tonale mycket att erbjuda. Här är dessutom många andra roliga och spännande aktiviteter för barn. För dig som tycker om fart och spänning kan du exempelvis ge dig ut på den svarta Paradisopisten. Pisten är 3 km lång och har en fallhöjd på 700 meter.

Utforkska orörd offpist

Tack vare områdets höjd är det inte bara det pistade området som bjuder på fantastisk skidåkning. Utanför pisterna kring Passo Tonale och Ponti di Legno finns mängder av offpist. Passo Tonale och Ponti di Legno är en gömd pärla för offpistentusiaster, vilket gör att konkurrensen om områdets orörda offpistområden är relativt låg. För den som är avancerad offpiståkare kan vi varmt rekommendera Pisgana repan på imponerande 16 km som startar uppe på Presena glaciären och slutar ända borta vid Ponte di Legno.

Läs mer om Adamello Ski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=185832
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=183887 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)