Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 25 november, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Andreas Hofer

Historiska Hotel Andreas Hofer ägts av familjen Schifferegger och är den fjärde generationens ägare, Peter och Karin, gör sitt yttersta för att du ska få en trevlig skidresa. Här bor du i rustikt traditionella rum i lugn miljö. Den charmiga staden Brunico ligger bara 500 meter bort och med skidbussarna tar du dig smidigt till skidliftarna och efter en dags skidåkning kan vi rekommendera ett besök i spaet.

Här börjar du dagen med en läcker frukost och till middag lagar kocken Giuseppe Zona lokala sydtyrolska rätter, medelhavs och internationella delikatesser. För de yngsta gästerna finns ett lekrum med bordtennis, foosball och tv-spel.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; cirka 500 meter
 • Avstånd till tågstation cirka 1 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 3 kilometer
 • Skidbuss i direktanslutning till hotellet

Läs mer

 • Historiskt hotell
 • Utmärkt mat
 • Traditionella rum
 • Spa

Faciliteter

 • Klass: komfort
 • Reception (öppen från kl. 07:00 till kl. 21:00)
 • Hiss
 • Värdeskåp (på rummet)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Halvpensionen består av en frukost och en 4-rätters middag med salladsbar .
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52262

Skidområdet: Kronplatz

Höjd

2275m
935m

Skidbackar

28km

33km

58km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 21
Gondobana 0
Stollift 5
Släplift 6

Glaciärer

Inga

Längdspår

280km

Funparks

Inga

Kronplatz är en av de mest varierade och populära skidområdena Sydtyrolen. Den högsta berget, Glatzkopf ligger mitt i regionen med de omgivande byarna Bruneck (Brunico), Olang (Valdaora) Sankt Lorenzen (San Lorenzo di Sebato) och St. Vigil in Enneberg (San Vigilio di Marebbe). Den trädlösa de soliga topparna skapar ett magisk bergslandskap.

Kronplatz är perfekt för nybörjare. Detta beror på att bergen inte är allt för branta. Den långa blå pisten löper (nr 28) förbi Marchner tar dig genom skogen. Du kan också åka i vackra långa utförsbackar och den längsta är 7 kilometer lång. Men orådet är inte bara för nybörjare, även de mer avancerade skidåkaren kommer hitta utmaningar på en lagom nivå. Ta t.ex. Silvester Descent som leder till dalstationen Reischach, dalgången mot Olang eller mogul Pre da Peres och barnen kan göra sina första åk i de olika barnvänliga pisterna.

Längdskidåkare kan njuta av det vackra skidområdet vid Plan de Corones, med inte mindre än 280 kilometer långa spår, är den längsta är på 12 kilometer och ligger i St. Vigil in Enneberg.

Läs mer om Kronplatz

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52262
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6137448 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)