Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 13 januari, 7 dagar, 4 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Appartamenti 3000

Appartamenti 3000 är en traditionell byggnad med ett perfekt på läge, bara 50 meter från  liften Carosello 3000. Detta är den största liften som låter dig utforska  varje hörn av skidområdet. En gratis skidbuss som stannar precis vid dörren tar dig på några minuter till skidorten Mottolinos. Centrum ligger en kilometer bort där du kan titta in i olika butiker eller äta en bit mat.

Rummen är inredda på traditionellt sätt med en trevlig blandning av moderna inslag. Den omfattande användning av trä ger Appartamenti 3000 en varm känsla. Alla rum har ett separat sovrum, snyggt badrum och uppvärmning.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; cirka 1 kilometer
 • Avstånd till uttagsautomat cirka 850 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 50 meter
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 25 meter

Läs mer

 • 50 meter från Carosello liften
 • Bekväma traditionella lägenheter
 • Skidbusshållplats vid dörren
 • Med buss eller kör själv

Faciliteter

 • Parkeringsplats
 • Wi-Fi på rummet (gratis)
 • Sängkläder ingår
 • Handdukar ingår,

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52346

Skidområdet: Livigno

Höjd

3000m
1800m

Skidbackar

20km

55km

40km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 3
Stollift 14
Släplift 16

Glaciärer

Inga

Längdspår

40km

Funparks

Inga

På den italienska/schweiziska gränsen ligger skidområdet Livigno. Livigno är ett av de största och högst belägna skidområdena i Italien och är därmed väldigt snösäkert under hela säsongen! Livigno i Italien är en skattefri stad, vilket innebär att det mesta är billigt i byn och detta gör att en veckas skidresa här kan bli väldigt billig. Skidområdet har mycket att erbjuda för både nybörjare och erfarna skidåkare. Livigno är ett vinterparadis för snowboardåkare eftersom det är få transportsträckor och backarna är breda och långa. För dig som gillar att hoppa och göra tricks, ska du ta en tur till Mottolino där det finns en stor funpark för alla nivåer med över 27 hinder, half-pipe, och boardercross. Denna snowparken är världskänd och det är även här det årliga eventet Nine Knights håller till. För dig som hellre åker på längden är Livigno ett väldigt populärt resmål eftersom det finns cirka 30 km spår för alla typer av nivåer.

Skidorten ligger på 1816 meters höjd, och du kan alltid vara säker på att det garanterat finns snö. Något annat som också är värt att nämna är att Livigno är en av de solsäkraste orterna i Europa. Detta bådar bra för en perfekt skidresa med mycket sol och snö.

Livigno erbjuder också på fantastisk shopping, vilket naturligtvis beror på att staden är skattefri. När dagens skidåkning är över, bjuder Livigno på italiensk charm i de många barer, kaféer och restauranger runtom i byn, du kommer bli förvånad över de attraktiva priserna de erbjuder. Generellt är Italien inte känd för sin afterski, Livigno är däremot ett undantag till detta eftersom där finns massor med afterski och fest som pågår långt in på småtimmarna.

Läs mer om Livigno

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52346
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5182947 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)