Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 31 mars, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Endast rum med frukost

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Andreas

Andreas Hotel ligger i Canazei, bara 300 meter från centrum. Du behöver inte gå långt för att komma till liften eftersom skidbussen stannar framför hotellet. Om du tar den första bussen på morgonen kan du vara en av de första att njuta av den orörda snön. Hotellet har klassiska och moderna rum - du väljer själv. Hotellets bar är en populär plats att njuta av en välförtjänt drink i slutet av dagen. En annan idé är att koppla av helt antingen i bastun, jacuzzin eller det turkiska badet.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; cirka 300 meter
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 20 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 700 meter
 • Avstånd till skidskola cirka 700 meter

Läs mer

 • Skidbussen stannar framför hotellet
 • Spa anläggning
 • Kul hotellbar
 • Med buss eller kör själv
 • Stor boka tidigt rabatt!

Faciliteter

 • Reception
 • Hiss (antal 1)
 • Värdeskåp (vid receptionen)
 • Lobby

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

På plats är det möjligt att boka med middag. Detta kan anges i receptionen vid ankomst.

HALVPENSION

  8 dagar 06.01 - 17.03 2249,80:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

  [SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

  Höjd

  2425m
  1450m

  Skidbackar

  14km

  82km

  33km

  0km

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 5
  Gondobana 5
  Stollift 29
  Släplift 16

  Glaciärer

  Inga

  Längdspår

  70km

  Funparks

  Inga

  Val di Fassa bjuder på fantastiska pister och ett omfattande skidområde för alla. Det är ett paradis för familjer och barn, där finns långa och breda skidbackar för nybörjare, det finns svarta pister och puckepister, skidbackar för vana skidåkare. Val di Fassa ligger i det stora området  Dolomiti Superski och har direkt förbindelse till det berömda Sella Ronda. Dolomiti Superski är ett av de största skidområdena i världen.

  Om du skulle ha otur och komma i en period utan snö, sä behöver du inte vara orolig, för hela området kan täckas med konstsnö, även Sella Ronda. Om det är möjligt, så testa den nästintill lodräta backen "Alberto Tomba" skidbacken. Denna backe är nummer 6 på topp 10 över vackraste backarna i världen.

  Även utan skidor är det ett trevligt ställe att befinna sig på. De små kommer att vara upptagna med släde, skidor eller lek i "kids" till Canazei. "Kids" är en park för barn från 4 år, där de kan spela spel, leka med uppstoppade djur, och få ett första möte med snön. I Ciampac over Alba finns en lekplats, där instruktörer och guider står för underhållningen. För tonåringar finns det en snöpark i Pozza di Fassa. I hjärtat av Val di Fassa ligger Canazei vid sidan Campitello.

  Vi rekomenderar er att åka på en fantastisk skidresa till Canazei!

  Läs mer om Val di Fassa

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52210

  Skidområdet: Dolomiti Superski

  Höjd

  3269m
  1200m

  Skidbackar

  120km

  730km

  370km

  0km

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 48
  Gondobana 15
  Stollift 204
  Släplift 211

  Glaciärer

  Inga

  Längdspår

  100km

  Funparks

  Inga

  Dolomiti Superski består av hela 12 skidorter och alla går under samma liftkort! Det mäktiga alplandskapet bjuder på hela 1200 km varierande pister och över 450 liftar. Denna skidregion är väl känd bland oss Skandinaver och hit återkommer flera av våra gäster år efter år för att utforska det gigantiska skidområde som Dolomiti Superski bjuder på. Upplev hur bekvämt det är med ett och samma liftkort för områdena Val Gardena, Val di Fassa, Arabba-Marmolada, Alta Badia, Cortina d’Ampezzo, Kronplatz, Sextner Dolomiterna, Val di Fiemme, San Martino di Castrozza, Valle Isarco Trevalli-Moena och Civetta. Snösäkerheten i Dolomiterna är väldigt hög då skidåkningen sker på mellan 1200 – 3269 meter över havet.

  Det välkända Sella Ronda i Superski Dolomiti innehåller hela fyra av dessa tolv områden (Val Gardena, Val di Fassa, Alta Badia och Arabba-Marmolada). Att åka skidor eller snowboard runt Sella Ronda tar cirka 5-6 timmar och hela området bjuder på hela 500 km sammanhängande pist mitt i hjärtat av Dolomiterna.

  För dem som gillar längdskidåkning har Dolomiterna mycket att erbjuda. De 12 skidområdena i Dolomiti bjuder på mer än 1000 km längdspår.

  Läs mer om Dolomiti Superski

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52210
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5084402 #!


  Resenärer

  Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

  Vuxna Äldre än 17 år
  Barn (2 till 16 år)
  Små barn (0 till 1 år)