Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

fredag 1 december, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Endast rum med frukost

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Anthony's Life & Style Hotell

Anthonys Life & Style Hotell i St. Anton am Arlberg är ett nytt, elegant hotell som är kännetecknad av den modern arkitektur och design med autentiska detaljer. Hotellet erbjuder lyx, hög kvalitet, och ligger mitt på St. Anton livliga huvudgata. Det är 50 meter till Galzig-banan, där dagens bravader i pisterna börjar. Rummen på Anthonys är välutrustade och ultra moderna med alla nödvändiga och mindre nödvändiga faciliteter. Hotellet har också en bar, ett hälsoavdelning med utsikt, ett kafé, steak haus och pizzeria.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till flygplats Innsbruck cirka 96 kilometer
 • Avstånd till tågstation cirka 550 meter
 • Avstånd till busshållplats cirka 100 meter

Läs mer

Med Sunweb Selections har vi samlat de bäst rankade hotellen, lägenheterna och stugorna. Varje boende är ett riktigt skidsemester paradis, med bekväma rum, balkong och nära afterski. Allt till ett överkomligt Sunweb pris!

Läs mer

Vill du se fler Sunweb Selections hotell? Vi erbjuder Selections på många av våra trevliga destinationer

Alla Selections hotell

Är Sunweb Selections inte vad du letar efter? Se våra andra Koncept och hitta exakt den semester söker!

 • Nyare, top modernt hotell
 • Sky-spa
 • En dockningsstation för iPod på rummen
 • Med buss eller kör själv
 • Nära till centrum

Faciliteter

 • Totalt antal rum: antal: 47
 • Klass: lyx
 • Modernt utrustat boende
 • Reception (reception öppen 24 timmar)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Frukost

På eftermiddagen serveras snacks
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52279

Skidområdet: Arlberg Skiregion

Höjd

2811m
1100m

Skidbackar

41km

148km

139km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 2
Gondobana 13
Stollift 35
Släplift 48

Glaciärer

Inga

Längdspår

40km

Funparks

Inga

Arlberg, även känd som Alpernas Mecka, omfattar byarna Lech, Oberlech, Zürs, Stuben, St. Christoph, St. Anton am Arlberg och Flirsch am Arlberg, och ligger på gränsen av Vorarlberg och Tyrolen. I början av 1900-talet öppnades den första skidskolan i världen under ledning av Hannes Schneider, uppfinnaren av Arlberg tekniken. Numera är denna skidort hotspot-området för det europeiska jet sets och olika kungligheter.

Det snösäkra skidområdet är varierande och lämpligt för skidåkare på alla nivåer. St. Anton Arlberg erbjuder spännande utmaningar för erfarna skidåkare. I Flirsch am Arlberg kan du hitta en skidlift för nybörjare och som särskilt är lämplig för barn. Med den effektiva skidbussen kan du enkelt upptäcka andra delar av skidområdet.

Om du inte längre är nybörjare kan du prova Kandahar skidbacken i St. Anton am Arlberg, en underbar upplevelse! Denna väg går från Kapall på 2330 m över havet, till Gampen och därifrån mot dalen i St. Anton. Dessutom finns det många möjligheter för nybörjare runt Galzig och Gampen i de många blå och röda skidbackarna. En stor fördel i dessa områden är att det finns många liftar och nästan inga väntetider. För erfarna skidåkare utmanar skidbackar som Mattunjoch, Schindlerkar och Schindler Spitze och gåturen från Kapall tillbaka till St. Anton. Freestylare roar sig i Stanton Park.

Den högsta punkten i skidorten är Valluga, på 2811 m höjd. Härifrån har du en hisnande utsikt över Arlberg. Erfarna skidåkare har en fantastisk offpist nedåkning från Valluga till Zürs.

Läs mer om Arlberg Skiregion

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52279
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5085401 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)