Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

fredag 1 december, 7 dagar, 18 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Alte Post

Letar du efter en stor lägenhet inom gångavstånd från St. Antons livliga centrum och liften? Då är Chalet Alte Post är perfekt för dig!

Denna 10-rums lägenhet består av en 4-rumslägenhet och en 6-rumslägenhet, och du kan välja om den ska vara öppen eller separerad från varandra. Perfekt för en stor grupp eller två mindre grupper. Lägenheterna är mycket bekvämt och lyxigt inredda och utrustade med ett mysigt vardagsrum och kök. Dessutom har varje sovrum eget badrum.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; cirka 450 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 400 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 400 meter
 • Närmaste affärer cirka 500 meter

Läs mer

 • Alla rum har eget badrum
 • Centralt läge
 • Stor lägenhet
 • Med buss eller kör själv
 • I dag 21°C

Faciliteter

 • Totalt antal rum: antal: 8
 • Totalt antal våningar: antal: 2
 • Totalt antal byggnader: antal: 1
 • Klass: komfort

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52279

Skidområdet: Arlberg Skiregion

Höjd

2811m
1100m

Skidbackar

41km

148km

139km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 2
Gondobana 13
Stollift 35
Släplift 48

Glaciärer

Inga

Längdspår

40km

Funparks

Inga

Arlberg, även känd som Alpernas Mecka, omfattar byarna Lech, Oberlech, Zürs, Stuben, St. Christoph, St. Anton am Arlberg och Flirsch am Arlberg, och ligger på gränsen av Vorarlberg och Tyrolen. I början av 1900-talet öppnades den första skidskolan i världen under ledning av Hannes Schneider, uppfinnaren av Arlberg tekniken. Numera är denna skidort hotspot-området för det europeiska jet sets och olika kungligheter.

Det snösäkra skidområdet är varierande och lämpligt för skidåkare på alla nivåer. St. Anton Arlberg erbjuder spännande utmaningar för erfarna skidåkare. I Flirsch am Arlberg kan du hitta en skidlift för nybörjare och som särskilt är lämplig för barn. Med den effektiva skidbussen kan du enkelt upptäcka andra delar av skidområdet.

Om du inte längre är nybörjare kan du prova Kandahar skidbacken i St. Anton am Arlberg, en underbar upplevelse! Denna väg går från Kapall på 2330 m över havet, till Gampen och därifrån mot dalen i St. Anton. Dessutom finns det många möjligheter för nybörjare runt Galzig och Gampen i de många blå och röda skidbackarna. En stor fördel i dessa områden är att det finns många liftar och nästan inga väntetider. För erfarna skidåkare utmanar skidbackar som Mattunjoch, Schindlerkar och Schindler Spitze och gåturen från Kapall tillbaka till St. Anton. Freestylare roar sig i Stanton Park.

Den högsta punkten i skidorten är Valluga, på 2811 m höjd. Härifrån har du en hisnande utsikt över Arlberg. Erfarna skidåkare har en fantastisk offpist nedåkning från Valluga till Zürs.

Läs mer om Arlberg Skiregion

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52279
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6138251 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)