Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 2 december, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Endast rum med frukost

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Banyan

Hotel Banyan har ett perfekt läge; lugnt och ändå mitt i det livliga St. Anton centrum, bara 250 meter från liften och pisterna. Detta lyxiga hotell erbjuder många bekvämligheter, som ett stort spa, gym, inomhuspool och ett modernt frukostrum. Rummen är eleganta, moderna och utrustade med TV och ett bekvämt badrum. På morgonen kan du njuta av en riklig och hälsosam frukostbuffé, så du blir full av energi inför dagen.

I Hotel Banyans omfattande spa du kan hitta en bastu, turkiskt bad, gym och en vacker uppvärmd inomhuspool där du kan simma några avkopplande varv. För att helt koppla av finns det också olika typer av massage man kan boka. Efter en dag i det stora Arlberg skidområdet kan man utforska den populära after-skni i St Anton. På kvällen kan du prova en av många restauranger som St. Anton har att bjuda på. Från fina middagar till pasta, pizza och rätter från tyrolska köket; i St. Anton allt är möjligt

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till busshållplats cirka 300 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 250 meter
 • Avstånd till skidskola cirka 250 meter

Läs mer

 • Modernt nytt hotell
 • Avkopplande spa
 • Med buss eller kör själv
 • I centrum
 • Stor boka tidigt rabatt!
 • I dag 23°C

Faciliteter

 • Klass: komfort
 • Modernt utrustat boende
 • Reception (reception öppen 24 timmar)
 • Värdeskåp (på rummet: gratis)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Frukost

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52279

Skidområdet: Arlberg Skiregion

Höjd

2811m
1100m

Skidbackar

41km

148km

139km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 2
Gondobana 13
Stollift 35
Släplift 48

Glaciärer

Inga

Längdspår

40km

Funparks

Inga

Arlberg, även känd som Alpernas Mecka, omfattar byarna Lech, Oberlech, Zürs, Stuben, St. Christoph, St. Anton am Arlberg och Flirsch am Arlberg, och ligger på gränsen av Vorarlberg och Tyrolen. I början av 1900-talet öppnades den första skidskolan i världen under ledning av Hannes Schneider, uppfinnaren av Arlberg tekniken. Numera är denna skidort hotspot-området för det europeiska jet sets och olika kungligheter.

Det snösäkra skidområdet är varierande och lämpligt för skidåkare på alla nivåer. St. Anton Arlberg erbjuder spännande utmaningar för erfarna skidåkare. I Flirsch am Arlberg kan du hitta en skidlift för nybörjare och som särskilt är lämplig för barn. Med den effektiva skidbussen kan du enkelt upptäcka andra delar av skidområdet.

Om du inte längre är nybörjare kan du prova Kandahar skidbacken i St. Anton am Arlberg, en underbar upplevelse! Denna väg går från Kapall på 2330 m över havet, till Gampen och därifrån mot dalen i St. Anton. Dessutom finns det många möjligheter för nybörjare runt Galzig och Gampen i de många blå och röda skidbackarna. En stor fördel i dessa områden är att det finns många liftar och nästan inga väntetider. För erfarna skidåkare utmanar skidbackar som Mattunjoch, Schindlerkar och Schindler Spitze och gåturen från Kapall tillbaka till St. Anton. Freestylare roar sig i Stanton Park.

Den högsta punkten i skidorten är Valluga, på 2811 m höjd. Härifrån har du en hisnande utsikt över Arlberg. Erfarna skidåkare har en fantastisk offpist nedåkning från Valluga till Zürs.

Läs mer om Arlberg Skiregion

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52279
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=146986 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)