Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Aparthotel Marco Polo Alpina

Det trevliga lägenhetshotellet Marco Polo Alpina har ett underbart läge, omgivet av det vackra bergslandskapet i Hochkönig. De bekväma studiorna och lägenheterna har ett pentry och en balkong eller terrass. Skidbussen tar dig på bara några minuter till skidliften eller till centrum, så du har nära till allt du behöver.

Efter en aktiv dag i skidbacken är du välkommen att besöka spa-avdelningen för att varva ner. Förutom en finsk bastu hittar du här en infraröd kabin och en familjebastu. För en avgift kan du också boka en avslappnande massage eller en skönhetsbehandling. De yngsta kommer att njuta av den stora inomhuspoolen eller kids club. På kvällarna väntar läckra österrikiska måltider för dig på Marco Polo Alpinas mysiga restaurang.

Läs mer

  • Charmigt familjehotell
  • Lugnt läge
  • Barnklubb

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

1921m
860m

Skidbackar

15km

83km

52km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 4
Stollift 9
Släplift 18

Glaciärer

Inga

Längdspår

40km

Funparks

Inga

Skidorten Hochkönig är en del av den enorma skidområdet Ski Amadé. Hochkönig-regionen omfattar byarna Dienten Maria Alm och Mühlbach Saalfelden. Den totala skidområdet runt Hochkönig består av 150 kilometer pister som når sin högsta punkt på 1900 meter.

 

Hochkönigs stora attraktion är König Tour. En skidtur på inte mindre än 32 kilometer som spänner över 7700 meters höjdskilnad. Under turen kommer du att ha en fantastisk utsikt över Hochkönig och Steinerne Meer. Längs vägen kommer det finnas rastplatser där du kan äta, och en genomsnittlig skidåkare tar sig lätt igenom denna tur på på mindre än en dag.

 

Det välkomnande skidområdet är mycket varierat med många pister och mycket snö. Lägg till autentiska, charmiga byar och du kommer att förstå varför Hochkönig är populära bland skidåkare världen över. Städerna Maria Alm och Mühlbach är sammankopplade via pisten.

 

Hochkönig är en del av Ski Amadé. Det innebär att du också kan åka med liftkortet inom områden som Flachau, Gastein och Schladming.

För att göra detta, måste du anordna egen transport eftersom det inte finns bussar mellan Maria Alm/Mühlbach och resten av Ski Amadé-området.

Läs mer om Hochkönig - Ski Amadé

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=97126

Skidområdet: Ski Amadé

Höjd

2700m
600m

Skidbackar

97km

483km

280km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 46
Gondobana 1
Stollift 98
Släplift 125

Glaciärer

1

Längdspår

714km

Funparks

Inga

Ski Amade ligger i hjärtat av Österrike och består av fem stora skidområden: Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Schladming-Dachstein, Gastein och Grossarl. Tillsammans har Ski Amade hela 860 km pister, 700 km längdspår och 270 liftar vilket gör regionen till den andra största skidregionen i Europa efter Dolomiti Superski i Italien. Orterna runtom i Ski Amade är väldigt moderna och snökanoner täcker de största delarna av regionens pister vilket gör områdena snösäkra, dessutom finns här också Dachstein glaciärer med skidåkning på över 2700 meters höjd.

Ski Amade erbjuder bland den bästa skidåkningen i världen och här hålls regelbundet VM i detta område. I Ski Amade gäller ett och samma liftkort vilket gör det smidigt om man vill testa ett annat område. De olika skidorterna är inte alla sammanhängande, däremot går det enkelt att ta sig kollektivt eller med bil mellan de olika skidorterna i regionen.

Förutom ett stort skidområde så har Ski Amade även ett gigantiskt trådlöst nätverk som man gratis kan koppla upp sig på när man är ute och åker skidor, detta gör att man enkelt kan härliga skicka bilder på de fina vyerna över de snötäckta Alperna till vännerna som sitter där hemma och undrar över när snön ska börja falla.

Läs mer om Ski Amadé

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=97126
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=187139 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)