Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 9 december, 7 dagar, 14 personer inkl. liftkort ,

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Auhof - Med catering

Om du vill ha lugn, ro och god mat, är Chalet Auhof i Flachau den rätta platsen. 2012 totalrenoverades stugan. Den är rymlig och har ett centralt läge. Användningen av trä i exteriören ger stugan en traditionell estetik, samtidigt som inredningen är modern med komfort och stil. Dessutom har stugan självförsörjande energi (solceller, Winrad, sol och vedeldning). Huset har ett stort vardagsrum, ett spel/DVD-rum, en solterrass och en finsk utomhusbastu.

Du kan också boka catering service med detta boende. Detta innebär frukost, kaffe och kaka på eftermiddagen, och en 3-rätters middag kommer att förberedas för dig på kvällen. Luta dig tillbaka och njut av en bekymmerslös skidsemester!

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; cirka 900 meter
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 10 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 700 meter

Läs mer

 • Möjligt att boka catering
 • Mysig stuga
 • Idealiskt för familjer eller en grupp vänner
 • Med kör själv eller flyg
 • I dag 23°C

Faciliteter

 • Totalt antal rum: antal: 1
 • Totalt antal våningar: antal: 3
 • Totalt antal byggnader: antal: 1
 • Reception (central reception)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Cateringservice

Catering består av: 7 x frukost, 3 x kaffe och kaka på eftermiddagen eller kvällen, ett rejält mellanmål och 6 x 3-rätters middag (tilbereds i stugan). För barn upp till 11 år finns det en 2-rätters barnmeny på kvällen. Barnens måltider serveras redan klockan 18:00. Middagen för vuxna kommer att äga rum kl. 19.30

Lunch på begäran

Det är möjligt att boka lunch för 6 € per person och dag.

OBS!  Drycker ingår ej!

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

2188m
850m

Skidbackar

38km

199km

113km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 34
Stollift 41
Släplift 14

Glaciärer

Inga

Längdspår

230km

Funparks

Inga

Skidområdena Flachau, Wagrain, St. Johann–Alpendorf, Radstadt, Altenmarkt–Zauchensee, Kleinarl, Eben och Filzmoos formar tillsammans skidområdet Salzburger Sportwelt Med cirka 350 kilometer pister och mer än 90 liftar är detta skidområde ett paradis för de som älskar skidåkning genom vackra omgivningar.

 

De enkla och medelsvåra pisterna ser till att även nybörjare och medelgodaskidåkare kan njuta av hela skidområdet. Dessutom finns det framförallt i Zauchensee (kan nås via Flachauwinkl) några svåra svarta backar. Skidområdet Filzmoos är inte direkt anslutet till de andra skidområdena. I Filzmoos hittar du 8 liftar och 13 kilometer av varierande skidbackar. Salzburger Sportwelt erbjuder längdskidåkarna ungefär 230 kilomerter spår!

 

Med liftkortet Ski Amadé kan du även åka skidor i Schladming-Dachstein, Grossarltal, Hochkönig och Gastein. Dessa områden är inte anslutna till varandra, men kan nås med kollektivtrafik. Skidområdet Ski Amadé har 860 kilometer av bra underhållna pister och 270 moderna liftar.

Läs mer om Salzburger Sportwelt - Ski Amadé

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=97126

Skidområdet: Ski Amadé

Höjd

2700m
600m

Skidbackar

97km

483km

280km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 46
Gondobana 1
Stollift 98
Släplift 125

Glaciärer

1

Längdspår

714km

Funparks

Inga

Ski Amade ligger i hjärtat av Österrike och består av fem stora skidområden: Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Schladming-Dachstein, Gastein och Grossarl. Tillsammans har Ski Amade hela 860 km pister, 700 km längdspår och 270 liftar vilket gör regionen till den andra största skidregionen i Europa efter Dolomiti Superski i Italien. Orterna runtom i Ski Amade är väldigt moderna och snökanoner täcker de största delarna av regionens pister vilket gör områdena snösäkra, dessutom finns här också Dachstein glaciärer med skidåkning på över 2700 meters höjd.

Ski Amade erbjuder bland den bästa skidåkningen i världen och här hålls regelbundet VM i detta område. I Ski Amade gäller ett och samma liftkort vilket gör det smidigt om man vill testa ett annat område. De olika skidorterna är inte alla sammanhängande, däremot går det enkelt att ta sig kollektivt eller med bil mellan de olika skidorterna i regionen.

Förutom ett stort skidområde så har Ski Amade även ett gigantiskt trådlöst nätverk som man gratis kan koppla upp sig på när man är ute och åker skidor, detta gör att man enkelt kan härliga skicka bilder på de fina vyerna över de snötäckta Alperna till vännerna som sitter där hemma och undrar över när snön ska börja falla.

Läs mer om Ski Amadé

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=97126
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=187987 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)