Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 2 december, 7 dagar, 18 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Grafenberg Chalet

I utkanten av centrala Wagrain hittar du charmiga Chalet Grafenberg. Denna mysiga stuga ligger intill liften och har nyligen helrenoverats. Stugan är byggd i naturmaterial som sten och trä, vilket skapar en mysig, hemtrevlig atmosfär i detta typiskt österrikiska chalet. Perfekt för en skisemester med hela familjen eller en grupp vänner!

 

I stugan hittar du bland annat ett stort kök, ett långt matbord och en öppen spis. Det finns inte mindre än fem fina, rustika rum, där de dubbla tjocka täcken kommer att säkerställa en god natts sömn.

 

I det hemtrevliga köket på Chalet Grafenberg kan du laga din egen mat och njuta av läckra delikatesser och fina lokala produkter som du kan köpa i en av de pittoreska butikerna i centrum. Du har också möjlighet att beställa nybakt bröd varje morgon från det lokala bageriet till frukost. Så du kan ge dig ut i pisten full av energi.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I utkanten av centrum
 • Avstånd till centrum; cirka 150 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 80 meter
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 20 meter ( skidbuss gratis vid uppvisande av liftkort)

Läs mer

Små hotell och stugor på magiska platser, alltid nära liften. Personlig service, bekväma rum och rustik inredning är standard med Sunweb Secrets.

Läs mer

Vill du se fler Sunweb Secrets? Vi erbjuder Secrets på många av våra trevliga destinationer.

Alla Secrets hotell

Är Sunweb Secrets är inte vad du letar efter? Se våra andra Koncept och hitta exakt vad du söker!

 • Mycket centralt i Wagrain
 • Vid liften
 • Trevlig & nyrenoverad stuga
 • Plats för 18 personer
 • Med buss eller kör själv eller flyg

Faciliteter

 • Totalt antal våningar: antal: 2
 • Totalt antal byggnader: antal: 1
 • Klass: lyx
 • Ingen hiss

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

2188m
850m

Skidbackar

38km

199km

113km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 34
Stollift 41
Släplift 14

Glaciärer

Inga

Längdspår

230km

Funparks

Inga

Skidområdena Flachau, Wagrain, St. Johann–Alpendorf, Radstadt, Altenmarkt–Zauchensee, Kleinarl, Eben och Filzmoos formar tillsammans skidområdet Salzburger Sportwelt Med cirka 350 kilometer pister och mer än 90 liftar är detta skidområde ett paradis för de som älskar skidåkning genom vackra omgivningar.

 

De enkla och medelsvåra pisterna ser till att även nybörjare och medelgodaskidåkare kan njuta av hela skidområdet. Dessutom finns det framförallt i Zauchensee (kan nås via Flachauwinkl) några svåra svarta backar. Skidområdet Filzmoos är inte direkt anslutet till de andra skidområdena. I Filzmoos hittar du 8 liftar och 13 kilometer av varierande skidbackar. Salzburger Sportwelt erbjuder längdskidåkarna ungefär 230 kilomerter spår!

 

Med liftkortet Ski Amadé kan du även åka skidor i Schladming-Dachstein, Grossarltal, Hochkönig och Gastein. Dessa områden är inte anslutna till varandra, men kan nås med kollektivtrafik. Skidområdet Ski Amadé har 860 kilometer av bra underhållna pister och 270 moderna liftar.

Läs mer om Salzburger Sportwelt - Ski Amadé

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=97126

Skidområdet: Ski Amadé

Höjd

2700m
600m

Skidbackar

97km

483km

280km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 46
Gondobana 1
Stollift 98
Släplift 125

Glaciärer

1

Längdspår

714km

Funparks

Inga

Ski Amade ligger i hjärtat av Österrike och består av fem stora skidområden: Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Schladming-Dachstein, Gastein och Grossarl. Tillsammans har Ski Amade hela 860 km pister, 700 km längdspår och 270 liftar vilket gör regionen till den andra största skidregionen i Europa efter Dolomiti Superski i Italien. Orterna runtom i Ski Amade är väldigt moderna och snökanoner täcker de största delarna av regionens pister vilket gör områdena snösäkra, dessutom finns här också Dachstein glaciärer med skidåkning på över 2700 meters höjd.

Ski Amade erbjuder bland den bästa skidåkningen i världen och här hålls regelbundet VM i detta område. I Ski Amade gäller ett och samma liftkort vilket gör det smidigt om man vill testa ett annat område. De olika skidorterna är inte alla sammanhängande, däremot går det enkelt att ta sig kollektivt eller med bil mellan de olika skidorterna i regionen.

Förutom ett stort skidområde så har Ski Amade även ett gigantiskt trådlöst nätverk som man gratis kan koppla upp sig på när man är ute och åker skidor, detta gör att man enkelt kan härliga skicka bilder på de fina vyerna över de snötäckta Alperna till vännerna som sitter där hemma och undrar över när snön ska börja falla.

Läs mer om Ski Amadé

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=97126
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5084237 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)