Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

fredag 1 december, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Blue Pulse

Letar du efter ett modernt, elegant hotell nära liften? Då är Hotel Blue Pulse perfekt för dig! Alla rum är moderna och eleganta och alla har ett fint badrum. Mitt i Schladming, där du kan hitta många trevliga butiker, restauranger och barer, som kan nås på några minuter.

Efter en dag av skidåkning kan du i det stora spat njuta av en mängd olika bastur och en stor solig terrass. Från Sky Bastu har du också en panoramautsikt över Dachstein berget.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till skidbacke cirka 20 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 20 meter
 • Närmaste affärer cirka 50 meter

Läs mer

 • Mittemot skidliften
 • Spa
 • God mat
 • Nära till centrum
 • Stor boka tidigt rabatt!

Faciliteter

 • Totalt antal rum: antal: 107
 • Modernt utrustat boende
 • Reception
 • Hiss

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

2700m
745m

Skidbackar

22km

125km

85km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 11
Gondobana 0
Stollift 29
Släplift 58

Glaciärer

1

Längdspår

230km

Funparks

Inga

Skidområdet Schladming-Dachstein är stolta före detta anordnare av vinter VM. Här finns inte bara nattslalom, prestigefulla tävlingar, men också festival med trevlig musik som lockar tusentals besökare varje år.

 

Schladming-Dachstein är ett paradis för kräsna skidåkare. Här är det inte bara utförsåkning i pisterna som gäller dagen lång. I Hochwurzen finns också en 7 km lång kälkbacke som tar dig ner från 3000 meter och är den längsta nedstigning i Alperna. Backen är upplyst, de mysiga skidstugorna har öppet hela natten och hissen går tillbaka 10:00. Friåkare och snowboardåkare rekommenderas att besöka Hochwurzen Playground. Dessutom finns det hela 55 inbjudande fjällstugor där du kan stanna för ett mål mat, en drink och en paus på en terrass.

 

Från Schladming-Dachstein kan du åka hela vägen ner i dalen. Det finns dock inga helt blå backar. De många moderna snökanonerna och Dachstein glaciären garanterar snötäckta sluttningar från november till efter påsk.

Läs mer om Schladming-Dachstein - Ski Amadé

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=97126

Skidområdet: Ski Amadé

Höjd

2700m
600m

Skidbackar

97km

483km

280km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 46
Gondobana 1
Stollift 98
Släplift 125

Glaciärer

1

Längdspår

714km

Funparks

Inga

Ski Amade ligger i hjärtat av Österrike och består av fem stora skidområden: Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Schladming-Dachstein, Gastein och Grossarl. Tillsammans har Ski Amade hela 860 km pister, 700 km längdspår och 270 liftar vilket gör regionen till den andra största skidregionen i Europa efter Dolomiti Superski i Italien. Orterna runtom i Ski Amade är väldigt moderna och snökanoner täcker de största delarna av regionens pister vilket gör områdena snösäkra, dessutom finns här också Dachstein glaciärer med skidåkning på över 2700 meters höjd.

Ski Amade erbjuder bland den bästa skidåkningen i världen och här hålls regelbundet VM i detta område. I Ski Amade gäller ett och samma liftkort vilket gör det smidigt om man vill testa ett annat område. De olika skidorterna är inte alla sammanhängande, däremot går det enkelt att ta sig kollektivt eller med bil mellan de olika skidorterna i regionen.

Förutom ett stort skidområde så har Ski Amade även ett gigantiskt trådlöst nätverk som man gratis kan koppla upp sig på när man är ute och åker skidor, detta gör att man enkelt kan härliga skicka bilder på de fina vyerna över de snötäckta Alperna till vännerna som sitter där hemma och undrar över när snön ska börja falla.

Läs mer om Ski Amadé

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=97126
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5084619 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)