Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Passar hela familjen

Skidresor till Serfaus-Fiss-Ladis

Skidområdet: Serfaus-Fiss-Ladis

Tillbaka

Skidbackar

28km

121km

47km

0km

196km Totalt

Liftar

Tåg 1
Kabinbana 11
Gondobana 0
Stollift 16
Släplift 11

Höjd

2820m
1200m

Glaciärer

Inga

Längdspår

Inga

Funparks

8

Bokat i denna region

Ensamresande
0%
Yngre par
0%
Äldre par
0%
Familjer med yngre barn
0%
Familjer med äldre barn
0%
Grupp med vänner
0%
Övriga grupper
100%
Tip
Tips

Dra på dig flygdräkten, spänn fast dig, tummen upp och sen flyg iväg! ”Fiss Flyer” är en flygmaskin som har plats för fyra personer. Du sitter fast i en paraglide som ger dig känslan av att flyga fritt, samtidigt som du kan känna dig trygg i att du inte kommer flyga iväg! Floor, reseredaktör

Skidresor till Serfaus-Fiss-Ladis

I Oberinntal, nära den schweiziska och italienska gränsen, ligger den soliga Serfaus-Fiss-Ladis.

Detta sammanhängande område har funnits sedan 1999 och erbjuder mer än 185 km pister för hela familjen. Alptopparna här sträcker sig upp till 2820 meter och skidåkningen lämpar sig till alla typer av nivåer. Dem som är duktiga skidåkare vill snabbt ta sig upp för Obere Scheid och Masnerkopf, medan nybörjare brukar föredra att hålla sig kring pisterna runt Mittlerer Sattelkopf. Tack vare skidområdets belägenhet, är här i genomsnitt hela 200 soldagar per år, vilket gör att där är hög solsäkerhet i området. De många snökanonerna i området ser också till att hålla pisterna i hög kvalitet genom säsongen. 

Serfaus-Fiss-Ladis är känd som ett av de mest familjevänliga skidområdena i Alperna. Detta avspeglas bland annat på att orten har bra aktiviteter för barn, varierande skidområde och många bra barnområden som exempelvis Kinderschneealm, Murmlitrail eller Bertas Kinderland. Förutom ett bra skidområde finns det även bra afterski på orterna i skidregionen, afterskin är dock inte lika vild som den man finner i Tyrolen.

Karta Serfaus-Fiss-Ladis

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52300 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52300 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52300 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

17 boenden i Serfaus-Fiss-Ladis

Visa alla skidresor i Serfaus-Fiss-Ladis

2 skidorter i Serfaus-Fiss-Ladis

Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)