Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Beauty & Vital Hotel Jennys Schlössl

Tillbaka
 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Beauty & Vital Hotel Jennys Schlössl

Beauty & Vital Hotel Jennys Schlössl ligger bara 300 meter från centrum av den mysiga skidorten Serfaus. Du är dessutom bara några minuters promenad från Alpkopfbahn, som ger dig tillgång till hela Serfaus-Fiss-Ladis området. Rummen på Hotel Jennys Schlössl är moderna och smakfullt inredda, och alla har balkong med utsikt över Alperna och byn. På eftermiddagen har du möjlighet att koppla av i hotellets spa-avdelning, som erbjuder både pool, bastu, bio-bastu, spa och infraröd kabin. Njut av din middag i hotellets mysiga restaurang som serverar läckra rätter inspirerade av det populära medelhavsköket och det lokala österrikiska köket.

Läs mer

Läge och omgivning

  • Avstånd till centrum cirka 300 meter
  • Avstånd till flygplats innsbruck cirka 95 kilometer
  • Närmaste affärer cirka 300 meter

Läs mer

  • Moderna och smakfullt inredda rum
  • Simbassäng
  • Nära centrum

Faciliteter

  • Reception
  • Hiss
  • Värdeskåp (på rummet)
  • Lobby

Fler faciliteter

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52300

Skidområdet: Serfaus-Fiss-Ladis

Höjd

2820m
1200m

Skidbackar

28km

121km

47km

0km

Liftar

Tåg 1
Kabinbana 11
Gondobana 0
Stollift 16
Släplift 11

Glaciärer

Inga

Längdspår

Inga

Funparks

8

I Oberinntal, nära den schweiziska och italienska gränsen, ligger den soliga Serfaus-Fiss-Ladis.

Detta sammanhängande område har funnits sedan 1999 och erbjuder mer än 185 km pister för hela familjen. Alptopparna här sträcker sig upp till 2820 meter och skidåkningen lämpar sig till alla typer av nivåer. Dem som är duktiga skidåkare vill snabbt ta sig upp för Obere Scheid och Masnerkopf, medan nybörjare brukar föredra att hålla sig kring pisterna runt Mittlerer Sattelkopf. Tack vare skidområdets belägenhet, är här i genomsnitt hela 200 soldagar per år, vilket gör att där är hög solsäkerhet i området. De många snökanonerna i området ser också till att hålla pisterna i hög kvalitet genom säsongen. 

Serfaus-Fiss-Ladis är känd som ett av de mest familjevänliga skidområdena i Alperna. Detta avspeglas bland annat på att orten har bra aktiviteter för barn, varierande skidområde och många bra barnområden som exempelvis Kinderschneealm, Murmlitrail eller Bertas Kinderland. Förutom ett bra skidområde finns det även bra afterski på orterna i skidregionen, afterskin är dock inte lika vild som den man finner i Tyrolen.

Läs mer om Serfaus-Fiss-Ladis

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52300
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=155433 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)