Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

söndag 3 december, 7 dagar, 3 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Appartementen Ischgl Chaleo

Appartementen Ischgl Chaleo är vackra, helt nya lägenheter i Ischgl (byggda sommaren 2017). Här är det lugnt trots att det ligger i stadens livliga centrum och bara 150 meter från skidliften. På morgonen kan du vara en av de första att njuta av pisterna och på eftermiddagen kan du åka skidor tillbaka till lägenheten.

Lägenheterna är mycket moderna och välutrustade. De har alla ett fullt utrustat kök och en eller flera soliga balkonger där du kan njuta av vintersolen.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till skidbacke cirka 150 meter
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 150 meter ( skidbuss gratis vid uppvisande av liftkort)
 • Avstånd till skidlift cirka 150 meter

Läs mer

 • 150 meter från liften
 • Moderna lägenheter
 • Med buss eller kör själv
 • I centrum

Faciliteter

 • Modernt utrustat boende
 • Hiss
 • Värdeskåp (på rummet)
 • Parkeringsplats (begränsad tillgänglighet)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52199

Skidområdet: Silvretta Skiregion

Höjd

2900m
1400m

Skidbackar

39km

152km

47km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 3
Stollift 24
Släplift 12

Glaciärer

Inga

Längdspår

48km

Funparks

Inga

Silvretta Skiregion är en sammanslutning av skidområden Ischgl-Samnaun, Galtür, Kappl och See. Sammanlagt finns det cirka 350 kilometer välpreparerade pister som varierar mellan utmanande skidåkning för de mer avancerade till lättare skidåkning för dem som tar sina första svängar. Skidåkningen sträcker sig upp till 2872 meters höjd, vilket ger en god garanti för snö från slutet av november till 1 maj. Den största och mest kända av de fyra områdena är Ischgl-Samnaun. Skidområdet består av hela 230 pistkilometer och sträcker sig från Ischgl i Österrike till Samnaun i Schweiz. I Samnaun kan man hitta väldigt fördelaktiga priser i och med att byn är tullfri. Ischgl området är känt för sin stora park för både slalom- och snowboardåkare. Här kan du utforska parkens halfpipe, rails och hopp. Det finns också ett hopp följt av en stor luftkudde, så att även nybörjare och små kan prova på. Silvretta regionen erbjuder mer än 48 km längdskidåkningsspår. De bästa spåren ligger mellan Ischgl och Galtür.

Det finns två olika typer av liftkort i Silvretta skidområdet. Ett som täcker hela området 350 km pist och ett liftkort för varje ort. Skidbussen som går i området kostar cirka 1 euro och kan ta dig från och till skidbacken.

Läs mer om Silvretta Skiregion

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52199
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6137685 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)