Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Garni Rätikon

Garni Rätikon är centralt beläget i början av Ischgl, några minuters promenad från Pardatschgrat-banan. Rätikon erbjuder trevliga rum med tillhörande frukost och mysiga lägenheter utan frukost. Flera av rummen har balkong. Eftermiddagen kan spenderas i huset trevlig hälsoavdelning, om du inte vill gå till afterski. Ischgls berömda afterski barer som Niki’s Stadl och Schatzi ligger bara några minuters promenad från Garni Rätikon Rätikon. Det är också några av stadens bästa restauranger och en stor mataffär där, vart du kan köpa vad du behöver till rummet.  Njut av en avkopplande vistelse på Rätikon med allt inom räckhåll.

Läs mer

  • Centralt läge
  • Några minuters promenad till liften
  • Hälsoavdelning

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

Rum med frukost, lägenheter med självhushåll.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52199

Skidområdet: Silvretta Skiregion

Höjd

2900m
1400m

Skidbackar

39km

152km

47km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 3
Stollift 24
Släplift 12

Glaciärer

Inga

Längdspår

48km

Funparks

Inga

Silvretta Skiregion är en sammanslutning av skidområden Ischgl-Samnaun, Galtür, Kappl och See. Sammanlagt finns det cirka 350 kilometer välpreparerade pister som varierar mellan utmanande skidåkning för de mer avancerade till lättare skidåkning för dem som tar sina första svängar. Skidåkningen sträcker sig upp till 2872 meters höjd, vilket ger en god garanti för snö från slutet av november till 1 maj. Den största och mest kända av de fyra områdena är Ischgl-Samnaun. Skidområdet består av hela 230 pistkilometer och sträcker sig från Ischgl i Österrike till Samnaun i Schweiz. I Samnaun kan man hitta väldigt fördelaktiga priser i och med att byn är tullfri. Ischgl området är känt för sin stora park för både slalom- och snowboardåkare. Här kan du utforska parkens halfpipe, rails och hopp. Det finns också ett hopp följt av en stor luftkudde, så att även nybörjare och små kan prova på. Silvretta regionen erbjuder mer än 48 km längdskidåkningsspår. De bästa spåren ligger mellan Ischgl och Galtür.

Det finns två olika typer av liftkort i Silvretta skidområdet. Ett som täcker hela området 350 km pist och ett liftkort för varje ort. Skidbussen som går i området kostar cirka 1 euro och kan ta dig från och till skidbacken.

Läs mer om Silvretta Skiregion

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52199
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=150285 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)