Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 6 januari, 7 dagar, 5 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Appartementen Haus Amor

8,1

Appartementen Haus Amor har ett utmärkt läge i centrum av Mayrhofen. Lägenheterna är bekväma och rymliga, och deras läge mellan Ahornbahn och Penkenbahn gör dem till en mycket bra bas för en semester med massor av skidåkning. Lägenheterna i Appartementen Haus Amor är trevligt inredda med ett välutrustat kök, och alla har en balkong med utsikt över staden eller de omgivande Zillertal Alperna. Centrum av Mayrhofen erbjuder många mysiga afterski-barer och bra restauranger. Kort sagt, här är allt du behöver för en bra skidsemester.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; cirka 100 meter
 • Skidbuss i direktanslutning till hotellet
 • Avstånd till skidlift cirka 150 meter: de Penkenbahn cirka 250 meter
 • Närmaste restaurang cirka 20 meter

Läs mer

 • Centralt läge
 • Rymliga lägenheter
 • Plats för upp till 6 personer
 • Gångavstånd till Penkenbahn och Ahornbahn
 • Med buss eller kör själv eller flyg
 • I dag 23°C

Faciliteter

 • Klass: komfort
 • Ingen hiss
 • Inga värdeskåp tillgängliga
 • Parkeringsplats

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

Till en kostnad av 21 euro per person/dag kan du boka med middag. Denna middag serveras på Hotel Brücke, som ligger 100 meter bort.

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

3250m
630m

Skidbackar

59km

134km

32km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 9
Gondobana 3
Stollift 22
Släplift 28

Glaciärer

1

Längdspår

20km

Funparks

Inga

Zillertal 3000 har sammanlagt 245 km pister och består av skidorterna Mayrhofen, Hippach, Finkenberg, Tux/Lanersbach och Hintertux. Här hittar du också Hintertux glaciären och är den enda glaciären i Österrike som är öppen året runt.

Stor och varierad

Zillertal 3000 är utöver sin storlek också ett mycket brett område med massor av utmaningar för både nybörjare och avancerade åkare. Här finns också stora skillnader i höjd och den högsta delen av området ligger i 3250 meters höjd. Detta innebär att stora delar av området har en lång säsong.

After ski eller kul för familjen?

Zillertal 3000 hittar du skidorter för alla smaker. Gillar du liv och rörelse på mysiga after ski barer, då Mayrhofen rätt för dig. Om du föredrar att njuta av semester i små charmiga familjevänliga städer, kan vi rekommendera Gerlos, Kirchberg och Westendorf. På Sunweb hittar ett stort urval av stugor, lägenheter och hotell oavsett var i Zillertal 3000 duvill tillbringa din nästa skidsemester.

Läs mer om Ski Zillertal 3000

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52307

Skidområdet: Zillertal

Höjd

3250m
550m

Skidbackar

36km

244km

167km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 32
Gondobana 29
Stollift 63
Släplift 77

Glaciärer

1

Längdspår

36km

Funparks

Inga

I hjärtat av Tyrolen finns den avlånga Zillertal dalen som består av en rad välkända vinterresmål, såsom Kaltenbach, Stumm, Mayrhofen Ramsau/Hippach, Mayrhofen, Hochfügen, Gerlos, Aschau, Wald/Königsleiten och Zell am Ziller. Zillertal är med sina idylliska byar och bondgårdar en underbar och populär del av Österrike.

Mellan de olika byarna kör det regelbundet skidbussar. Du kan också åka gratis med tåget från Jenbach till Mayrhofen. Skulle snöförhållandena inte vara de bästa, kan du besöka glaciären Hintertux som ger 100% snösäkerhet.

Sunweb Resor erbjuder skidresor till följande områden:

Ski Zillertal 3000

En absolut höjdpunkt bland skidområdena är Ski Zillertal 3000. Med Hintertux/glaciären, den största linbanan i Österrike, Ahorn och den brantaste skidbacken i Österrike, är den Harakiri en region av superlativ. De cirka 227 kilometer skidbackar erbjuder helt nya möjligheter för skidåkare på alla nivåer. Från Mayrhofen finns det två stora linbanor: Penkenbahn och Ahornbahn. Den snabba Ahornbahn ger dig till och med i en rekordtid på cirka 6,5 minuter upp till toppen. Eftersom så många av liftarna är snabba, så finns det inte så långa köer.

Den snö-garanterade Hintertux glaciären med dess vackra och varierande backar och nu med ännu mer utarbetade snökanoner på de olika backarna, gör festen komplett.

Mellan stationerna på liftarna i Mayrhofen, Hippach och Finkenberg finns det skidbussar som du kan använda dig av gratis. Med ditt liftkort Zillertal Super Ski Pass, kan du också åka skidor i Gerlos till exempel Fügen och på glaciären.

För att visa eller finslipa dina kunskaper ska du definitivt besöka de vackra snöparkerna. Det finns en stor park i Penken Park i Mayrhofen. Det finns en halfpipe, en lekplats, möjligheter för allt från nybörjare till proffs och även för barnen. Snowboarders älskar Betterpark och den nya Winterpark, båda finns i Hintertux.  Funlines, Jiblines, Railline, den Superpipe på 100 meter och mycket mer, väntar på dig.

De moderna skidliftarna, mysiga restauranger uppe i bergen och den sprudlande afterski gör Zillertal 3000 till en av de mest populära skidorterna i Österrike.

Zillertal Arena

Zillertal Arena är ett vackert skidområde där man kan åka från by till by. Underbara resor speciellt för erfarna skidåkare med medelsvåra skidbackar och upp till ganska tuffa. Zillertal Arena något vackert att erbjuda för alla. Preparerade skidbackar - det är ingen brist på den vackra orörda pudersnön. För att saknaden efter dem där hemma inte ska bli för stor under semestern, kan du använda dig av de många Wi-Fi-hotspots. I nästan varje lift, stuga och varje restaurang skickar du helt enkelt bara ett bildmeddelande. Du kan också kolla vilka liftar är öppna, genom iZillertal Arena APP.

Vill du ta med barnen på vintersemester? Välj då den barnvänliga Zell am Ziller. De har utmärkta barnbackar och skidklasser. De organiserar även Cozy ski disco. Skidåkare och snowboardåkare på olika nivåer besöker troligtvis Action Park Kreuzwiezen, vilket man inte ska hoppa över. I lekparken i Zell am Ziller, kan konsten visas och tas bort. Från den snöiga Königsleiten är anslutningarna fantastiska, mest på de röda skidbackarna. Du kan även åka skidor hela vägen till Zell am Ziller. Spektakulära tävlingar hålls i Königsleiten skid-och boardercross bana. Du har klara områden på de breda, främst blå backar från Gerlos, där du även kan åka skidor med tillräckligt med snö till byn tillbaka.

Längdskidåkare har ca 200 km skidspår som finns tillgängliga för dem eftersom det finns förbindelser till de spår av Mayrhofen och Hippach. Zillertal Arena har några vackra vandringsleder. Tillåt hjärtan att slå snabbare genom att åka pulka med familjen. Den 7 km långa Gerlosstein bobsleigh är upplyst på natten och i byarna Gerlos och Krimml är det upplysta rodelbanor.

Fügen/Hochfügen - Hochzillertal

Skidorterna Spieljoch, Hochfügen och Hochzillertal är kända för sin snö. I dessa moderna skidor är alla fokuserade på vintern och på senare år har de gjort stora investeringar här i stora hotell och nya skidliftar.

Till skidorterna Spieljoch och Hochfügen, som inte är kopplade till varandra, kan du använda samma liftkort. Skidområdena Hochfügen och Hochzillertal är anslutna med den åtta personer stora liften, Wedel Express, vilket ger dig totalt 166 kilometer av skidbackar inom dessa områden.

Vintersportentusiaster på alla nivåer njuter varje år av dessa områden. Hochfügen lockar entusiaster tidigt på morgonen som är ute på skidor för att få ut det mesta av det. Skidbacken Fugen är en dröm för barnfamiljer. Längdskidåkare väljer att använda sig av Hochzillertal där flera vandringsleder leder genom Zillertal eller upp i fjällen. På fjällstationen i stolliften Schnee Express Kaltenbach hittar du nöjesparken Kristall Park. Den halfpipe 100 meter i diameter är kanske inget man vågar ännu, men i området på 75 000 m2 kan du visa dina kunskaper.

Med Zillertal Super Ski Pass kan du inte bara använda alla tre skidområden. Den kan även andvändas i skidområden Ski Zillertal 3000, inklusive Hintertux glaciären och Zillertal Arena.

Läs mer om Zillertal

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52307
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144860 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)