Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

söndag 10 december, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Austria Trend Alpine Resort

8,3

Austria Trend Alpine Resort är ett modernt och välkomnande hotell med ett vackert läge och utmärkta faciliteter för hela familjen.

Alla rum är ljusa och rymliga och rymmer upp till 4 personer. Varje rum har en bekväm dubbelsäng och en bäddsoffa, ett modernt badrum och en balkong eller terrass med utsikt över Alperna.

 

Austria Trend Alpine Resort ligger 3 km utanför Fieberbrunn centrum med liften som närmaste granne. Så om du vill kan du vara första i pisten på morgonen och efter en dags skidåkning kan du se fram emot massor av avkoppling och njutning i hotellets hälsocenter. Här finns en bastu, ångbastu, massage (mot extra kostnad) och en underbar pool. Här finns också ett litet gym med fantastisk utsikt över de vackra omgivningarna. Barnen kan leka i lekrumet där de kan delta i olika roliga aktiviteter.

 

På Austria Trend Alpine Resort bor du med halvpension. Sunweb rekommenderar Austria Trend Alpine Resort till alla som värdesätter vacker miljö och fina faciliteter.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; Fieberbrunn cirka 3 kilometer
 • Avstånd till flygplats Salzburg cirka 70 kilometer
 • Avstånd till tågstation Fieberbrunn cirka 3 kilometer
 • Direkt vid skidbackarna

Läs mer

Med Sunweb Selections har vi samlat de bäst rankade hotellen, lägenheterna och stugorna. Varje boende är ett riktigt skidsemester paradis, med bekväma rum, balkong och nära afterski. Allt till ett överkomligt Sunweb pris!

Läs mer

Vill du se fler Sunweb Selections hotell? Vi erbjuder Selections på många av våra trevliga destinationer

Alla Selections hotell

Är Sunweb Selections inte vad du letar efter? Se våra andra Koncept och hitta exakt den semester söker!

 • I pisten
 • God mat
 • Stort wellnesscenter
 • Halvpension
 • Swimmingpool
 • Mest bokade Österrike
 • I dag 22°C

Faciliteter

 • Totalt antal rum: antal: 144
 • Klass: komfort
 • Modernt utrustat boende
 • Reception

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Halvpension.

Morgenmaden serveres fra buffet, og aftensmaden består af en 4-retters aftenmenu med tilhørende salatbar.

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52176

Skidområdet: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Höjd

2200m
840m

Skidbackar

20km

110km

140km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 19
Gondobana 0
Stollift 19
Släplift 18

Glaciärer

Inga

Längdspår

119km

Funparks

Inga

Skidområdet i Saalbach-Hinterglemm-Leogang är ett av de vackraste i Österrike och "skicirkus" är ett passande namn för området. Mer än 200 kilometer pister garanterarer en utmärkt skidsemester. Under säsongen 2015/2016 blev även Fieberbrunn en del av detta prestigefyllda skidområde.

 

De avancerade skidåkarna får även de kämpa på Schattbergzijde. Här finns en 4 km. lång svart backe som, när det har snöat, är en fantastisk utmaning. På västsidan är backarna också jobbiga, även för de bästa skidåkarna.

Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn förblir ett område i konstant utveckling. Varje år tillkommer nya skidliftar i området. Är du nybörjare eller är det t.o.m. din första skidsemester, så ta liften till det högre liggande Seekar-området. Här kan du träna i bra breda skidbackar och dessutom njuta av den enastående utsikten.

Skidområdet erbjuder även många möjligheter för snowboardåkarna. I Saalbach finns det förutom halfpipes och en funpark, speciella backar endast för snowboardåkare. Efter en dag i skidbackarna är de mysiga skidlodgerna en magnet för alla. Saalbach är en lugn liten by i motsats till Hinterglemm, som har ett brett utbud av afterski-möjligheter med bland annat många engelska barer.

Läs mer om Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52176
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=119241 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)