Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Adler Resort

I utkanten av centrala Hinterglemm, i den populära skidorten Saalbach-Hinterglemm-Leogang Fieberbrunn ligger imponerande Adler Resort. Ett underbart prydligt lägenhetsboende med all inclusive. Här kan du njuta av panoramautsikt, en stort lyxigt spa, inomhus- och utomhuspool, gourmetmat och bra service.

 

Detta är den perfekta platsen för en exklusiv skidsemester. De moderna lägenheterna är rymliga och elegant inredda, men utstrålar också värme. Alla lägenheter har en trevlig balkong eller terrass, med utsikt över bergen och byn.

Efter dagens prestationer i pisten kan avslappningen i det omfattande spa Adler Resort börja. Ta ett dopp i den varma inomhus- eller utomhuspoolen och en avkopplande stund i ångbastun eller unna dig en avslappnande massage. Medan du njuter i spaet kan barnen roa sig i den roliga barnklubben. På Adler Resort du bor du med All Inclusive på en hög nivå. Här ingår en riklig frukostbuffé på morgonen och en särskild teman-middag (buffé) på kvällen. För barnen finns en speciell barnbuffé.

Läs mer

  • Lyxigt spa
  • Inomhus- och utomhuspool
  • Barnklubb
  • 100m från liften

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52176

Skidområdet: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Höjd

2200m
840m

Skidbackar

20km

110km

140km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 19
Gondobana 0
Stollift 19
Släplift 18

Glaciärer

Inga

Längdspår

119km

Funparks

Inga

Skidområdet i Saalbach-Hinterglemm-Leogang är ett av de vackraste i Österrike och "skicirkus" är ett passande namn för området. Mer än 200 kilometer pister garanterarer en utmärkt skidsemester. Under säsongen 2015/2016 blev även Fieberbrunn en del av detta prestigefyllda skidområde.

 

De avancerade skidåkarna får även de kämpa på Schattbergzijde. Här finns en 4 km. lång svart backe som, när det har snöat, är en fantastisk utmaning. På västsidan är backarna också jobbiga, även för de bästa skidåkarna.

Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn förblir ett område i konstant utveckling. Varje år tillkommer nya skidliftar i området. Är du nybörjare eller är det t.o.m. din första skidsemester, så ta liften till det högre liggande Seekar-området. Här kan du träna i bra breda skidbackar och dessutom njuta av den enastående utsikten.

Skidområdet erbjuder även många möjligheter för snowboardåkarna. I Saalbach finns det förutom halfpipes och en funpark, speciella backar endast för snowboardåkare. Efter en dag i skidbackarna är de mysiga skidlodgerna en magnet för alla. Saalbach är en lugn liten by i motsats till Hinterglemm, som har ett brett utbud av afterski-möjligheter med bland annat många engelska barer.

Läs mer om Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52176
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6124019 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)