Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 16 december, 7 dagar, 8 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Appartementen Gondelstube

Appartementen Gondelstube är mysig lägenheter med enkel standard och är ett bra val för de som vill bo centralt med alla vänner eller familj under samma tak. Lägenheterna ligger precis intill pisten och Hinterglemm mysiga centrum kan nås inom några minuter till fots. Samtidigt har du liften som närmsta granne, så att du kan börja dagen som den första på se snötäckta pisterna.

I Hinterglemm hittar du ett bra utbud av affärer, skidbarer, restauranger och små bageri. Om du föredrar hemtrevlig komfort, så har alla lägenheter har ett kök där du kan laga semester måltider. Vi rekommenderar Appartementen Gondelstube för både familjer och grupper som vill bo centralt och inte har så stort krav på antalet semesteranläggningar.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; cirka 700 meter
 • Direkt vid skidbackarna
 • Skidbuss i direktanslutning till hotellet ( skidbuss gratis vid uppvisande av liftkort)
 • Avstånd till skidlift cirka 0 meter

Läs mer

 • Vid liften
 • Vid pisten
 • Lägenheter för 8 personer
 • Med kör själv eller flyg
 • Nära centrum

Faciliteter

 • Klass: enkel
 • Ingen hiss
 • Parkeringsplats (begränsad tillgänglighet)
 • Wi-Fi på rummet (gratis)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52176

Skidområdet: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Höjd

2200m
840m

Skidbackar

20km

110km

140km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 19
Gondobana 0
Stollift 19
Släplift 18

Glaciärer

Inga

Längdspår

119km

Funparks

Inga

Skidområdet i Saalbach-Hinterglemm-Leogang är ett av de vackraste i Österrike och "skicirkus" är ett passande namn för området. Mer än 200 kilometer pister garanterarer en utmärkt skidsemester. Under säsongen 2015/2016 blev även Fieberbrunn en del av detta prestigefyllda skidområde.

 

De avancerade skidåkarna får även de kämpa på Schattbergzijde. Här finns en 4 km. lång svart backe som, när det har snöat, är en fantastisk utmaning. På västsidan är backarna också jobbiga, även för de bästa skidåkarna.

Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn förblir ett område i konstant utveckling. Varje år tillkommer nya skidliftar i området. Är du nybörjare eller är det t.o.m. din första skidsemester, så ta liften till det högre liggande Seekar-området. Här kan du träna i bra breda skidbackar och dessutom njuta av den enastående utsikten.

Skidområdet erbjuder även många möjligheter för snowboardåkarna. I Saalbach finns det förutom halfpipes och en funpark, speciella backar endast för snowboardåkare. Efter en dag i skidbackarna är de mysiga skidlodgerna en magnet för alla. Saalbach är en lugn liten by i motsats till Hinterglemm, som har ett brett utbud av afterski-möjligheter med bland annat många engelska barer.

Läs mer om Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52176
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6138119 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)