Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

söndag 7 januari, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Austria

7,1

På vägen mot Saalbach Hinterglemm ligger det mysiga Hotel Austria. Detta populära familjehotell är känt för sin varma och välkmomnande atmosfär och goda matlagning. Skidbussen stannar precis intill hotellet och tar dig på några minuter till liftarna i Saalbach och Hinterglemm. Vid goda snöförhållanden kan erfarna skidåkare åka hela vägen ner till dörren på hotellet. Alla rum på Hotel Austria är modernt och bekvämt inredda och utrustade med TV och ett fint badrum.

Efter skidåkningen kan du njuta av den livliga after-ski i Saalbach och Hinterglemm, eller gå tillbaka till det charmiga Hotel Austria där du kan njuta av en drink i den mysiga baren. För mer avkoppling kan du dyka ner i det vackra hälsocentret, där man kan värma upp sig i bastun eller i ört-bastun. På restaurangen som är inredd i traditionell tyrolerstil, kan du njuta av läckra österrikiska specialiteter. Flera gånger i veckan väntar en fantastisk temabuffé på dig.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: Hinterglemm cirka 900 meter, Saalbach cirka 2 kilometer
 • Avstånd till flygplats Salzburg cirka 90 kilometer
 • Avstånd till tågstation Zell am See cirka 20 kilometer
 • Avstånd till busshållplats cirka 10 meter

Läs mer

 • Utmärkt mat
 • Mysigt familjehotell
 • Boka som veckoresa, Mitt i veckan eller Mini Ski!

Faciliteter

 • Klass: komfort
 • Modernt utrustat boende
 • Reception (lördag från kl. 08:00 till 12:00 och från kl. 15:00 till 21:00)
 • Hiss (antal 1)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Frukost serveras som buffé och på kvällen finns det en tre-rätters middag med salladsbuffé. Två gånger i veckan finns det en temabuffé.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52176

Skidområdet: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Höjd

2200m
840m

Skidbackar

20km

110km

140km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 19
Gondobana 0
Stollift 19
Släplift 18

Glaciärer

Inga

Längdspår

119km

Funparks

Inga

Skidområdet i Saalbach-Hinterglemm-Leogang är ett av de vackraste i Österrike och "skicirkus" är ett passande namn för området. Mer än 200 kilometer pister garanterarer en utmärkt skidsemester. Under säsongen 2015/2016 blev även Fieberbrunn en del av detta prestigefyllda skidområde.

 

De avancerade skidåkarna får även de kämpa på Schattbergzijde. Här finns en 4 km. lång svart backe som, när det har snöat, är en fantastisk utmaning. På västsidan är backarna också jobbiga, även för de bästa skidåkarna.

Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn förblir ett område i konstant utveckling. Varje år tillkommer nya skidliftar i området. Är du nybörjare eller är det t.o.m. din första skidsemester, så ta liften till det högre liggande Seekar-området. Här kan du träna i bra breda skidbackar och dessutom njuta av den enastående utsikten.

Skidområdet erbjuder även många möjligheter för snowboardåkarna. I Saalbach finns det förutom halfpipes och en funpark, speciella backar endast för snowboardåkare. Efter en dag i skidbackarna är de mysiga skidlodgerna en magnet för alla. Saalbach är en lugn liten by i motsats till Hinterglemm, som har ett brett utbud av afterski-möjligheter med bland annat många engelska barer.

Läs mer om Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52176
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=147121 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)