Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

fredag 1 december, 7 dagar, 1 person inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel das Alpenhaus Kaprun

Hotel das Alpenhaus Kaprun är ett lyxigt hotell som ligger strax utanför centrum av Kaprun. Hotellet är modernt och populärt, och har bedövande vackra omgivningar. Rummen är stilfullt inredda och alla har en balkong med utsikt över de vackra omgivningarna. Alpenhaus Kaprun har ett stort spa-center, där du kan tillbringa timmar med att njuta av alla underbara bekvämligheter. Du kan också njuta av en avslappnande massage eller en skönhetsbehandling. Hotellet har både inomhuspool och en uppvärmd utomhuspool. På Alpenhaus Kaprun kan du också njuta av en avkopplande eftermiddagar i den mysiga loungen eller i den fina cigarrloungen. Middagen äts i hotellets moderna restaurang som serverar både regionala och internationella rätter med fokus på ekologiska och lokala råvaror.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till flygplats salzburg cirka 97 kilometer
 • Avstånd till tågstation zell am see cirka 9 kilometer
 • Avstånd till busshållplats cirka 80 meter

Läs mer

Vad sägs om en ultralyxig semester i bergen? Vi har valt ut den absolut bästa samlingen exklusiva hotell och stugor. Tänk fulländad design, överlägsen service och lugnande spa.

Läs mer

Vill du se fler Sunweb Excellent? Vi erbjuder Excellent på många av våra trevliga destinationer.

Alla Excellent hotell

Är Sunweb Excellent är inte vad du letar efter? Se våra andra Koncept och hitta exakt vad du söker!

 • Spa
 • Inomhus- och utomhus pool
 • Med kör själv eller flyg
 • Nära centrum
 • Stor boka tidigt rabatt!

Faciliteter

 • Reception (reception öppen 24 timmar)
 • Hiss (antal 3)
 • Värdeskåp (på rummet)
 • Lobby

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

Skidområdet: Zell am See - Kaprun

Höjd

3209m
757m

Skidbackar

32km

49km

57km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 4
Gondobana 8
Stollift 17
Släplift 21

Glaciärer

1

Längdspår

230km

Funparks

Inga

Zell am See - Kaprun är ett av de bästa skidområdena i Österrike. I detta område hittar du bland annat Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen och Fusch. På grund av de många glaciärerna och snökanonerna kan skidområdet även erbjuda 100% snögaranti. En ytterliggare fördel med glaciärerna är att de är ägnade åt både nybörjare och erfarna skidåkare.

Gondolerna ’Gletscherjet 1’ och "Gletscherjet 2' tar dig snabbt från Kaprun till liftarna vid Kitzsteinhorn. Från Zell am See avgår tre gondoler, som säkrar en snabb transport till de högsta topparna av Schmittenhöhe. Från Schüttdorf är där en förbindelse på Areitbahn till Schmittenhöhe.

För längdåkare, omfattar detta område den berömda "Pinzga Loipe" med upp till ca 230 km längdåkningsspår. Snowboardåkare kan också bortsett från i pisterna, roa sig i funparken och i halfpiperna. På toppen av Schmittenhöhe ligger Berghotel med en enorm solterrass. När solen skiner spelas det ofta livemusik här. Den svarta backen är en utmaning och en bra avslutning på en härlig skiddag. Gör dig själv en tjänst och besök Snaps Hans på toppen av Schmittenhöhe.

Läs mer om Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=156237 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)