Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 16 december, 7 dagar, 6 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Apartments Kristall

Vid ett underbart soligt läge i stadsdelen Schüttdorf ligger det mysiga Appartementen Kristall. Lägenheterna är nostalgisk inredda och har ett vardagsrum med TV och bekväma rum. Alla lägenheter har balkong, varifrån man har en vacker utsikt. Dina dagliga inköp gör du bäst i det närbelägna snabbköpet som ligger ca 150 m från boendet.

Skidliften och pister ligger 750 m bort. Efter en dag i backen kan du shoppa i centrum eller gå direkt för att njuta av afterski. För alla som vill att ta det lugnt, erbjuder Appartementen Kristall sin egen bastu. Din middag kan du laga antingen i ditt eget kök eller så kan du gå till en av de många trevliga restaurangerna.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum schuttdorf cirka 500 meter
 • Avstånd till flygplats salzburg cirka 80 kilometer
 • Avstånd till skidlift areitbahn zell am see cirka 750 meter
 • Närmaste affärer cirka 200 meter

Läs mer

 • Lugnt läge
 • Traditionell atmosfär
 • Bastu
 • Med kör själv eller flyg

Faciliteter

 • Reception
 • Värdeskåp (på rummet)
 • Lobby
 • Parkeringsplats

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

Skidområdet: Zell am See - Kaprun

Höjd

3209m
757m

Skidbackar

32km

49km

57km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 4
Gondobana 8
Stollift 17
Släplift 21

Glaciärer

1

Längdspår

230km

Funparks

Inga

Zell am See - Kaprun är ett av de bästa skidområdena i Österrike. I detta område hittar du bland annat Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen och Fusch. På grund av de många glaciärerna och snökanonerna kan skidområdet även erbjuda 100% snögaranti. En ytterliggare fördel med glaciärerna är att de är ägnade åt både nybörjare och erfarna skidåkare.

Gondolerna ’Gletscherjet 1’ och "Gletscherjet 2' tar dig snabbt från Kaprun till liftarna vid Kitzsteinhorn. Från Zell am See avgår tre gondoler, som säkrar en snabb transport till de högsta topparna av Schmittenhöhe. Från Schüttdorf är där en förbindelse på Areitbahn till Schmittenhöhe.

För längdåkare, omfattar detta område den berömda "Pinzga Loipe" med upp till ca 230 km längdåkningsspår. Snowboardåkare kan också bortsett från i pisterna, roa sig i funparken och i halfpiperna. På toppen av Schmittenhöhe ligger Berghotel med en enorm solterrass. När solen skiner spelas det ofta livemusik här. Den svarta backen är en utmaning och en bra avslutning på en härlig skiddag. Gör dig själv en tjänst och besök Snaps Hans på toppen av Schmittenhöhe.

Läs mer om Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=156428 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)